نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رییس اتحادیه سراسری کانون وکلای کشور ترکیه گفت: استقلال وکلا را نباید امتیازی برای این قشر تلقی کرد بلکه این امر به خاطر این است حقوق شهروندان به طور کامل محقق شود و برای دادرسی عادلانه و حیات مردم، این آزادی و استقلال وکیل را می خواهیم.
به گزارش فردای همدان، ارینچ ساکان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نشست هم اندیشی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران و ترکیه با رویکرد راهکارهای تقویت ارتباط و مستحکم شدن تعامل کانون وکلا ایران و ترکیه برگزار شد.
رییس اتحادیه سراسری کانون وکلای کشور ترکیه با اشاره به اینکه همچنین در این نشست درباره اهمیت و ضرورت قدرت یافتن کانون وکلا صحبت و به ضرورت و اهمیت استقلال وکیل تاکید شد، افزود: استقلال وکلا را نباید امتیازی برای این قشر تلقی کرد بلکه این امر به خاطر این است حقوق شهروندان به طور کامل محقق شود و برای دادرسی عادلانه و حیات مردم، این آزادی و استقلال وکیل را می خواهیم.
وی در ادامه با اشاره به شعر سعدی مبنی بر« بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار»، بیان کرد: این بیت بر سر در ورودی سازمان ملل نصب شده است که تنها نوشتن و نصب این شعر در بناها کافی نیست، بلکه اینها باید در قلب حک شده باشد و برای عملی شدن آن اقدام کرد.
ساکان در ادامه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی اشغال سرزمین فلسطین را از سال ۱۹۴۸ آغاز کرد و این اقدام آنها موجب نسل کشی شد، گفت: اتحادیه کانون های وکلا کشور ترکیه و ایران به صورت مشترک اقدامات رژیم صهیونیستی و نسل کشی مردم غزه را محکوم می کند.
رییس اتحادیه سراسری کانون وکلای کشور ترکیه با تاکید بر اینکه به عنوان اتحادیه سراسری کانون های وکلای ترکیه عنصرها و مصادیق جرم اسراییل را تنظیم و در قالب یک کیفرخواست به دیوان و مراجع صالح تقدیم شد، عنوان کرد: با این وجود این گونه اقدامات و محکومیت توسط کانون وکلا، خروجی خاصی نداشته و ۱۰ هزار کودک و زن بی دفاع در غزه جان باختند.
وی اظهار داشت: لازمه برقراری عدالت در جهان وجود وکلایی مستقل از نظام قضایی است اما مشاهده می کنید که در دستگاه قضایی دادیار و بازپرس خدمات دولتی ارائه می دهند و این افراد در دوره های مختلف همواره زیر فشارهای متعدد هستند بنابراین آنچه می تواند استقلال وکلا را حفظ کند استقلال وکیل و وکلا از قوه قضاییه است.
رییس کانون وکلا دادگستری همدان در ادامه این نشست با خبرنگاران با تاکید بر اینکه کشورهای پیشرفته دارای حاکمان حقوق دان بودند و کمتر کشوری در جامعه جهانی داریم که از حقوق دانان در سطوح بالا خالی باشد و به موفقیت هم دست یابد، گفت: باید در انتخابات پیشرو افراد دلسوز برای نظام انتخاب شوند تا آگاهانه با تصویب طرح هایی زمینه ساز تقویت کانون های مدنی باشند.
مهدی غلامی جلال با بیان اینکه کانون وکلا دادگستری همواره دغدغه کشور، میهن دوستی و هموطنان را دارند و همواره به برون رفت کشور از مشکلات در ابعاد مختلف کمک می کنند، افزود: بنابراین به فکر برگزاری همایشی بودیم که بازخورد جهانی داشته باشد تا به حاکمان و دلسوزان این پیام را القا کنیم که کانون وکلا دادگستری می تواند سکوی پرتابی برای کشور در عرصه بین المللی باشد.
وی با اشاره به اینکه با برگزاری این نشست می توان استان را به کشور همسایه (ترکیه) که بیشترین اشتراکات قومی، فرهنگی، زبانی و مذهبی دارد معرفی کرد، بیان کرد: در این نشست ۱۸۰ وکیل ترکیه ای با ظرفیت های مختلف شهر همدان آشنا شدند.
غلامی جلال با بیان اینکه هفتم اسفند روز استقلال کانون وکلا است، ادامه داد: این روز برای عدالت خواهان، آزادیخوای خواهان و افراد دارای کرامت بسیار ارزشمند است؛ هر چند موضوع استقلال وکلا بحث پر چالش است که از مناظر مختلف می توان آن را مورد نقد و بحث قرار داد اما استقلال وکلا مبنای عقلایی دارد.
رییس کانون وکلا دادگستری همدان با اشاره به اینکه در صورت استقلال وکلا هر انسانی می تواند وکیلی انتخاب کند که وابسته به هیچ ارگان و نهادی نیست و وکیل هم آزادانه از حق موکل خود دفاع کند، خاطرنشان کرد: همچنین باید بدانیم یکی از مولفه های بسیار مهم برای خروج از انزوا توجه به سمن ها و نهادهای مستقل است؛ اعتبار جهانی و مشروعیت هر حاکمیتی وابسته به سمن ها مستقل است و کانون وکلای دادگستری مهمترین نهاد مستقل در کشور به شمار می رود.