نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، حجتالله کمکی در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه کشور ما نیز با آمار بالای ضایعات مواد غذایی، مواجه است، اظهار داشت: بر اساس آمار ارائهشده، ژاپن یکی از کشورهایی است که کمترین میزان ضایعات مواد غذایی را دارد.
مدیر نظارت بر غذای محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در سالهای اخیر، با افزایش بازدیدهای فنی از واحدهای تولیدی، نظارت بر تولید مواد غذایی بهبودیافته است، افزود: در سالهای اخیر تعداد بازدیدهای فنی از ۱۵۰۰ به ۳۰۰۰ مورد و نمونهبرداریها از ۳۴۰ به ۶۹۶ مورد افزایشیافته است.
وی بیان کرد: همچنین صدور گواهیهای صادراتی از ۳۰۰۰ به ۶۰۰۰ مورد رسیده و صدور پروانههای بهداشتی نیز از ۱۱ روز به ۸ روز کاهشیافته است و این اقدامات منجر به کاهش ضایعات و افزایش صادرات مستقیم محصولات کشاورزی به کشورهای دیگر، از جمله کشورهای اروپایی و کانادا، شده است.
کمکی با بیان اینکه در حوزه سلامت، اقدامات پیشگیرانه برای کنترل بیماریهای غیرواگیر که عامل اصلی مرگومیر در کشور هستند، طراحی شده است، گفت: یکی از این اقدامات، نشانگر رنگی تغذیه برای مواد غذایی است که به مصرفکنندگان کمک میکند بر اساس میزان قند، نمک و چربی، انتخاب بهتری داشته باشند، مواد غذایی با نشان سبز سالمتر و با نشان قرمز ناسالمتر هستند
مدیر نظارت بر غذای محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص مصرف محصولات آرایشی دارای مجوز، خاطرنشان کرد: مصرفکنندگان میتوانند با اسکن کدهای درج شده بر روی محصولات از اصالت و سلامت آنها مطمئن شوند. فروش محصولات بدون مجوز ممنوع است و نظارتها در این زمینه تشدید شده است.
وی در پایان گفت: سامانه کشوری ۱۹۰، داخلی یک و دو، همه روزه از ۸ صبح تا ۸ شب به جز، روزهای تعطیل، پاسخگوی سوالات شهروندان می باشند.