با پیشنهاد و پیگیری نماینده مردم شریف همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، عملیات احداث یک پارک بزرگ در شهرستان فامنین کلید میخورد.
به منظور ارتقای کیفیت خدمات به مراجعین، تجهیزات جدید پزشکی با بیش از چهار میلیارد ریال اعتبار برای بیمارستان امام حسن(ع) فامنین خریداری شد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان از برگزاری اردوی جهادی در زمینه خدمات چشم پزشکی، مامایی و آزمایشگاهی برای خانواده های تحت حمایت امداد شهرستان فامنین خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان فامنین از افتتاح و بهرهبرداری از چهار پروژه راهداری با اعتباری بالغ بر ۴۱ میلیارد تومان همزمان با آغاز دهه مبارک فجر در این شهرستان خبر داد.
امروز، یک شنبه، ۱۴ بهمن ماه، سه مدرسه جدید در منطقه فامنین با حضور استاندار همدان افتتاح شد.
همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر استاندار همدان وارد شهرستان فامنین شد و به شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین گفت: ۴۹ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان شناسایی شد.
مدیر بنیاد مسکن فامنین گفت: همزمان با ایام دهه فجر امسال ۴ پروژه آسفالت ریزی در این شهرستان با اعتباری بالغ بر۶ و نیم میلیارد تومان افتتاح می شود.
نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد موتور محرک شهرستان و استان خواهد بود، گفت: راهاندازی این منطقه منجر به اشتغال ۳۰ هزار نفری خواهد شد که یک اتفاق بزرگ تلقی میشود.