نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بانک قرضالحسنه مهر ایران برای حمایت از تولید، اشتغال و افزایش قدرت خرید مصرفکننده، وام کالاکارت پرداخت میکند.
دکتر «محمدرضا فرزین» گفت: متاسفانه نهادسازی لازم بر اساس بانکداری اسلامی شکل نگرفته است به عنوان مثال پرداخت قرض الحسنه که به اعتقاد من برکت نظام بانکی است باید متناسب با تامین اعتبار باشد و لذا منابع قرض الحسنه باید بر اساس نیت خیر افراد تامین شود که در این خصوص موارد و نهادهایی در سطح جامعه خارج از شبکه بانکی وجود دارد لذا با نهادسازی مناسب منابع قرض الحسنه در شبکه بانکی میتواند افزایش بیشتری پیدا کند.
دکتر «سید احسان خاندوزی» از قرض الحسنه به عنوان یکی از ارکان بانکداری اسلامی نام برد و گفت: عمده بهره برداران از وام قرض الحسنه گروه ها و طبقات اجتماعی هستند که نیازمند تسهیلات خرد هستند و در ۲ سال گذشته دولت و به خصوص وزارت اقتصاد تلاش کرده تا سهم تسهیلات قرض الحسنه را در تامین نیاز خرد خانوارها افزایش دهد و هم ۲ بانک قرض الحسنه کشور را تقویت کنیم.
در سیوسومین همایش بانکداری اسلامی و با حضور رئیس کل بانک مرکزی از مدیران ارشد بانک قرضالحسنه مهر ایران برای پیشرو بودن در زمینه استقرار، نظارت و تطبیق شرعی، تقدیر شد.
در سومین روز از هفته دولت طرح گلخانه ۱۱ هکتاری روستای یکن آباد شهرستان همدان با حضور آقای دکتر قاسمی فرزاد، استاندار همدان، آقای دکتر بهراملو، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان و جمعی از مدیران کل و مدیران دستگاههای اجرایی استان، مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از سرکشی به واحد صنفی مشاور املاک در شهر همدان و برخورد قانونی با متخلفان خبر داد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان همدان از جذب ۱۰ هزار تن قیر و اجرای ۵۱۰ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محورهای اصلی، فرعی و روستایی استان همدان خبر داد.
فرماندار ویژه ملایر به بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی های اخیر شرکت ذوب آهن آلیاژی ملایر به دلیل برخی اشکالاتی که در مجموعه فعالیتهای این شرکت رخ داد، اشاره و مطرح کرد: با تدابیر صورت گرفته و مجموعه اقدامات، هدایتها و حمایتهای استاندار همدان، در روزهای اخیر شاهد تغییر مدیریت این شرکت هستیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان از افزایش ۱۳ درصدی تولید محصولات استراتژیک در همدان خبر داد و گفت: در راستای تغذیه گیاهی مناسب و بهینه، در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۸ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان همدان در مزارع و باغات مصرف شد.