نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، حمزه خانجانی، اظهار داشت: گندم، جو، یونجه، سیب زمینی و چغندر قند از مهم ترین محصولات زراعی استان همدان است.
وی عنوان کرد: استفاده از بذر مرغوب و سالم سیب زمینی و روشهای نوین به زراعی و آبیاری تولید این محصول را افزایش می دهد.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان ادامه داد: در سال زراعی گذشته سطح زیر کشت سیب زمینی در این استان 20 هزار هکتار بوده که در سال زراعی جاری با افزایش بهره وری آب محور سطح زیر کشت این محصول کاهش می یابد.
خانجانی گفت: در سال زراعی جاری هر هکتار سیب زمینی براساس ارزیابی کنتورهای حجمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان هفت هزار و 500 مترمکعب آب مصرف می کند که در هر هکتار میانگین 40 تن محصول تولید می شود.
وی بهره وری سیب زمینی را پنج و نیم کیلوگرم بر مترمکعب در هر هکتار در سال جاری ذکر کرد و افزود: تنش های محیطی نظیر افزایش دمای هوا، قعطی و ناترازی برق در چاههای کشاورزی بر عملکرد سیب زمینی در مزراع تاثیر گذاشته است.
خانجانی عنوان کرد: همدان رتبه اول تولید سیب زمینی کشور را دارد و همدان بارانداز این محصول در کشور محسوب می شود.
وی افزود: یک هزار و 500 انبار فنی و 85 سردخانه برای نگهداری سیب زمینی در همدان وجود دارد و در حال حاضر بیش از 420 هزار تن سیب زمینی خوراکی در انبارها موجود است.