سرمایه‌گذاری یک‌ونیم همتی برای احداث شهرک تخصصی گلخانه گل شاخه‌بریده در اسدآباد

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان همدان از برنامه‌ریزی برای احداث شهرک تخصصی گلخانه گل شاخه‌بریده در اراضی ۴۰ هکتاری بهراز اسدآباد خبر داد و گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و با هدف توسعه تولید گل‌های زینتی و صادرات آن‌ها در سه فاز اجرا شد.

به گزارش فردای همدان، امیرعباس کردیان با اشاره به ویژگی‌های فنی این طرح، اظهار داشت: شهرک گلخانه‌ای بهراز اسدآباد در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار و با تخصیص آب به میزان ۲۰۰ هزار مترمکعب احداث خواهد شد. در این طرح، طراحی و اجرای گلخانه‌های شیشه‌ای و تمام‌اتوماتیک برای تولید گل شاخه‌بریده پیش‌بینی شده است.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان همدان با بیان اینکه این پروژه در سه فاز اجرا می‌شود، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این مجموعه، زمینه اشتغال مستقیم حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر فراهم خواهد شد و تولید تخصصی گل‌های شاخه‌بریده و توسعه صادرات این محصولات در دستور کار قرار دارد.

کردیان درباره روند شکل‌گیری این پروژه نیز گفت: اجرای این طرح در پی تفاهم‌نامه‌ای میان دکتر داوود عسگری ، عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا، و استاندار همدان در دستور کار قرار گرفت و این تفاهم‌نامه به انعقاد توافق با شرکت شهرک‌های کشاورزی برای ایجاد شهرک تخصصی تولید گل‌های شاخه‌بریده زینتی و صادرات آن‌ها منجر شد.

وی ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح، ظرفیت تولید گل‌های زینتی در استان همدان افزایش یابد و زمینه توسعه صادرات و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در منطقه فراهم شود.