تولیدات دامی استان دو برابر سرانه مصرف است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افزایش دو برابری میزان تولید به سرانه مصرف در استان خبر داد و گفت: تولید مازاد استان به استان های همسایه ارسال می شود.

به گزارش فردای همدان، علی دولو اظهار داشت: بیشتر محصولاتی که به کشورهای خارجی از استان همدان صادر می شود فرآورده های لبنی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان افزود: در استان همدان سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز، 69 هزار تن گوشت مرغ، 20 هزار تن تخم مرغ، چهار هزار و 380 تن عسل و 386 هزار تن شیر تولید می شود که سایر محصولات نیز 39 هزار تن سایر محصولات بوده است.

وی ظرفیت های دامپروری استان همدان را بسیار بالا دانست و افزود: وجود ذخایر ارزشمند ژنتیکی دامی از جمله توانایی های این استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار داشت: وجود نژاد گوسفند مهربان در استان با اهمیت است و به همین دلیل طرحهای حفاظت و توسعه این ذخیره ارزشمند در استان در حال اجرا است.

وی افزود: ایجاد گله های خالص نژاد گوسفند مهربان با انجام عملیات اصلاح نژادی از مهمترین طرحهای دامپروری استان است که هنوز هم ادامه دارد.

دولو همچنین گفت: 266 واحد گاو شیری با ظرفیت 14 هزار تن 280 واحد گوساله پرواری با ظرفیت 19 هزار تن، 98 واحد بره پرواری با ظرفیت 45 هزار، 13 واحد گوسفند با ظرفیت هشت هزار و 600 راس و 450 واحد مرغ گوشتی از ظرفیت های استان است.

وی تعداد دام سبک در استان را دو میلیون و 400 هزار راس و دام سنگین را 147 هزار راس عنوان کرد.