جریمه سه میلیارد ریالی برای قاچاقچی برنج خارجی

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از صدور محکومیت سه میلیارد و 60 میلیون ریالی برای قاچاق برنج تایلندی در شهرستان کبودرآهنگ خبر داد.

به گزارش فردای همدان، سید مهدی محمدی گفت: پرونده قاچاق سه هزار و 250 کیلوگرم برنج خارجی به ارزش سه میلیارد و60 میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کبودرآهنگ رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت مبلغ سه میلیارد و 60 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ماموران پلیس امنیت شهرستان کبودرآهنگ محموله را در حین گشت زنی در مسیر همدان به سوباشی از یک دستگاه کامیونت کشف و پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.