خرید و فروش آرد یارانه‌ای زیر ذره‌بین تعزیرات حکومتی

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از صدور محکومیت یک میلیارد و 290 میلیون ریالی برای خرید 35 کیسه آرد یارانه ای در شهرستان نهاوند خبر داد.

به گزارش فردای همدان، سید مهدی محمدی گفت: پرونده خرید 35 کیسه آرد یارانه ای خارج از ضوابط تعیینی دولت موضوع قانون قاچاق کالا به ارزش 430 میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک و مستندات قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت مبلغ 860 میلیون ریال جزای نقدی معادل 2 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

محمدی گفت: همچنین شعبه بدلیل موجود نبودن کالا به ازای ضبط آن، متخلف را به مبلغ 430 میلیون ریال معادل ارزش کالا جریمه و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و 290 میلیون ریال جریمه در حق دولت محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: بازرسان اداره جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در حین بازرسی از یک واحد صنفی، کالا را کشف و پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.