رضایت نماینده ولی فقیه در کبودرآهنگ از مجموعه فعالیت‌های فرهنگی انجام شده در مجتمع علیصدر

امام جمعه محترم کبودرآهنگ گفت: مجموعه فعالیت های فرهنگی انجام شده در مجتمع غار علیصدر، رضایت بخش است.

به گزارش فردای همدان، حجت الاسلام والمسلمین باقری اظهار داشت: مدیریت شرکت سیاحتی علیصدر باید امسال نیز برنامه های فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز را جهت گردشگران برنامه ریزی و اجرا کنند.

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر گفت: سرمایه گذاری در حوزه توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال برای مردم منطقه از اولویت های مهم شرکت است که برای تحقق این امر نیاز به حمایت های ویژه امام جمعه محترم و مدیران شهرستانی داریم.

مهندس حاجیان افزود: برای انجام برنامه های فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز برنامه ریزی کرده ایم و سعی بر اجرای همه موارد داریم.

حاجیان اضافه کرد: امسال به دنبال طراحی و ساخت اِلمان متناسب با فضای گردشگری و مناسب شأن شهید گمنام مدفون در مجتمع غار علیصدر هستیم.