نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
باشگاه مخاطبان: طبق یافتههای مطالعاتی، رژیم غذایی ضدالتهابی که مملو از سبزیجات، میوه، ماهی و غلات کامل سبوس دار است، میتواند سلامت استخوانها را تقویت کرده و از شکستگی استخوان در برخی زنان پیشگیری کند. به گزارش “فردای همدان”، محققان دادههای مربوط به «سلامت زنان» را به منظور مقایسه سطح عوامل التهابی در رژیم غذایی […]
باشگاه مخاطبان: طبق یافتههای مطالعاتی، رژیم غذایی ضدالتهابی که مملو از سبزیجات، میوه، ماهی و غلات کامل سبوس دار است، میتواند سلامت استخوانها را تقویت کرده و از شکستگی استخوان در برخی زنان پیشگیری کند.
به گزارش “فردای همدان”، محققان دادههای مربوط به «سلامت زنان» را به منظور مقایسه سطح عوامل التهابی در رژیم غذایی و تاثیر میزان عوامل التهاب زا را بر تراکم استخوان و شکستگیها بررسی کردند و دریافتند ارتباط جدیدی بین غذا و سلامت استخوانها وجود دارد. زنان دارای رژیم غذایی کم التهاب در طول یک دوره 6 ساله پیگیری در مقایسه با همسن و سالهای خود با رژیم غذایی بیشترین التهاب، تراکم استخوانی کمتری را از دست دادند. همچنین یافتههای محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان میدهد رژیم غذایی با التهاب پایین با خطر کمتر شکستگی لگن در بین زیرگروه این مطالعه که زنان یائسه بالای 63 سال بود، همراه است. تونیا اورکارد، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یافتهها نشان میدهد زنان دارای رژیم غذایی سرشار از چربیهای مفید، گیاهان و غلات کامل از سلامت بالای استخوانی برخوردار هستند.» وی در ادامه میافزاید: «این مسئله بیانگر این موضوع است که در زنان با افزایش سن، رژیم غذایی سالم بر استخوان هایشان تاثیر میگذارد.»
انتهای پیام/