بازرسی‌های هدف‌دار از کارگاه‌های ساختمانی استان همدان

بازرسی‌های هدفدار از کارگاه‌های ساختمانی استان  همدان همگام با سراسر کشور با حضور دکتر توصیفیان مدیرکل تعاون کارورفاه اجتماعی استان همدان انجام پذیرفت.       به گزارش “فردای همدان”،  بازرسی‌های هدف‌دار از کارگاه‌های ساختمانی استان همدان همگام با سراسر کشور انجام  گرفت. با توجه به هماهنگی‌های انجام پذیرفته با  وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی بازرسی‌های […]

بازرسی‌های هدفدار از کارگاه‌های ساختمانی استان  همدان همگام با سراسر کشور با حضور دکتر توصیفیان مدیرکل تعاون کارورفاه اجتماعی استان همدان انجام پذیرفت.

 

 

 

به گزارش “فردای همدان”،  بازرسی‌های هدف‌دار از کارگاه‌های ساختمانی استان همدان همگام با سراسر کشور انجام  گرفت.

با توجه به هماهنگی‌های انجام پذیرفته با  وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی بازرسی‌های هدف‌دار از کارگاه‌های ساختمانی استان همگام با سراسر کشور از سوی بازرسان کار ادارات تابعه تعاون، کارورفاه استان همدان  اجرایی گردید.

توصیفیان خاطر نشان کرد: در این بازرسی‌ها علاوه بر بررسی شرایط حفاظت فنی و استقرار مسئولین ایمنی در کارگاه‌ها، موارد شرایط کار از جمله دستمزد، قراردادها و سایر موارد مرتبط با قوانین کار نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرکل تعاون کارورفاه اجتماعی استان همدان در حاشیه بازرسی از کارگاههای ساختمانی با بیان اینکه آمار حوادث ناشی از کار در بخش ساختمان زیاد است، گفت: با ید تمیدات لازم از سوی کارفرمایان وبازرسی مداوم از سوی بازرسان کارصورت گیرد تاشاهد کاهش حوادث ناشی از کاردربخش ساختمانی  باشیم.

توصیفیان افزود: آموزش کارفرمایان و کارگران با هماهنگی سازمان نظام مهندسی ، استفاده از تجهیزات استاندارد شده و تایید صلاحیت پیمانکاران از جمله اقداماتی است که در راستای کاهش حوادث  صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان همدان ، سقوط افراد از ارتفاع و راه پله ها، سقوط در چاله آسانسورها، سقوط اشیاء بر روی افراد، برق گرفتگی در اثر وسایل برقی معیوب و سیم های برق ناایمن از عمده موارد بروز حوادث ناگوار در کارگاه های ساختمانی در حال احداث است.

توصیفیان با اشاره به اینکه عدم رعایت مقررات ایمنی در کارگاههای ساختمانی باعث حوادث ناگوار می شود، بر نقش مهم آموزش در کاهش حوادث  و بمنظور اجرای صحیح مقررات و ضوابط ایمنی و حفاظت فنی و صیانت از نیروی انسانی و منابع مادی در کارگاه هاراموردتاکید قرار داد.

وی تصریح کرد: بازرسی مشترک به همراه بازرسان سازمان نظام مهندسی از کارگاه ها، آموزش مهندسان و ناظران ساختمان با عنوان ایمنی در کارگاه های ساختمانی، تعطیلی کارگاه های ناایمن و آموزش موارد ایمنی را از جمله اقداماتی ذکر کرد که برای کاهش حوادث ناشی از کار در بخش ساختمان انجام شده است.که این مهم با تلاش جمعی در 8ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 5/21درصد کاهش  داشته است.