نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، احمد بختیاری اظهار کرد: پیش بینی تولید ماهی خوراکی تا پایان سال ۷ هزار تن، ماهی زینتی و زالو طبی ۵ هزار و ۲۵۰ هزار قطعه و بچه ماهی ۲۱ میلیون قطعه است.
وی از ارائه سه هزار نفر روز آموزش در راستای ترویج مصرف ماهی خبر داد و تصریح کرد: اعتباری معادل ۵۰۰ میلیون تومان در راستای آموزش و ترویج پرورش و مصرف ماهی در استان در نظر گرفته شده است.
بختیاری با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ترویج فرهنگ مصرف ماهی در استان، خاطرنشان کرد: به منظور افزایش سرانه مصرف و ترویج فرهنگ مصرف ۱۲۰ دوره آموزش تئوری و عملی طبخ آبزیان به تعداد سه هزار نفر روز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه این میزان آموزش در هر ۱۰ شهرستان استان برگزار شده است، افزود: هشت جشنواره طبخ آبزیان در شهرستانهایی چون نهاوند، همدان، درگزین، اسدآباد، فامنین، کبودراهنگ و تویسرکان برگزار شده و تا پایان سال سه جشنواره دیگر در شهرستانهای ملایر، رزن و بهار برگزار خواهد شد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: در جشنواره طبخ غذاهای دریایی بیش از ۵۰ نوع غذای دریایی طبخ میشود و هر جشنواره با حضور بیش از ۳۰۰ نفر شرکت کننده و مسئولان برگزار میشود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در حوزه آموزش آبزی پروران نیز دوره آموزشی برگزار شده است، گفت: ۷۵۰ نفر روز آموزش برای آبزی پروران در قالب ۳۰ دوره آموزشی مقدماتی و تخصصی برگزار شده است.
بختیاری با اشاره به اینکه دو همایش در راستای مقابله با کم آبی، بهرهوری آب و افزایش تولید در واحد سطح با استفاده از تکنولوژی نانو اکسیژن و توربین عمود محور تولید برق نیز برگزار شده است، تصریح کرد: علاقمندان و پرورش دهندگان ماهی میتوانند از همایشها و دورههای آموزشی بهرهمند شوند.
وی یادآور شد: اعتباری معادل ۵۰۰ میلیون تومان در راستای آموزش و ترویج پرورش آبزیان و مصرف ماهی در استان در نظر گرفته شده است.