همه دکل های مخابرات با مجوز نصب می شود

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان گفت: همه دکل های مخابرات با مجوز نصب می شود و با دستور سازمان تنظیم مقررات، سیگنال های موبایل بررسی شده است.     به گزارش “فردای همدان”، قاسم نظری پویا در جمع خبرنگاران با اشاره به پوشش بسیار مناسب تلفن همراه در جاده های مواصلاتی استان، اظهار کرد: تعداد […]

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان گفت: همه دکل های مخابرات با مجوز نصب می شود و با دستور سازمان تنظیم مقررات، سیگنال های موبایل بررسی شده است.

 

 

به گزارش “فردای همدان”، قاسم نظری پویا در جمع خبرنگاران با اشاره به پوشش بسیار مناسب تلفن همراه در جاده های مواصلاتی استان، اظهار کرد: تعداد نقاط کور استان بسیار محدود است و در این نقاط نیز برنامه ریزی برای پوشش مخابراتی در نظر گرفته شده است.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با بیان اینکه بیش از یک هزار سامانه تلفن همراه تحت پوشش مخابرات است، افزود: در سطح روستاها نیز پوشش مخابرات فراهم شده و بیش از 99 درصد از جمعیت روستایی تحت پوشش مخابرات قرار دارند.

 

وی با اشاره به اینکه دکل غیراستاندارد در کشور و استان وجود ندارد، بیان کرد: همه دکل های مخابرات با مجوز نصب می شود و با دستور سازمان تنظیم مقررات، سیگنال های موبایل بررسی شده است.

 

وی با تأکید بر پرداخت مطالبات معوق تلفن ثابت و اینترنت در استان همدان، اظهار داشت: تقاضا بر این است که پرداخت ها از سوی مردم به موقع انجام شود تا همدان از توسعه خدمات در کشور عقب نماند.

 

نظری پویا با بیان اینکه قطعی تلفن در برخی موارد به دلیل تغییر شبکه صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: برخی قطعی ها به صورت بین استانی است اما همدان به دنبال این است که مشکلات مردم را در خصوص قطعی تلفن برطرف کند و در این راستا برنامه ریزی شده که مشترکین توسط سیستم شناسایی شوند.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان افزود: تلاش بر این است که قطعی تلفن در استان به حداقل برسد.

 

وی همچنین تصریح کرد: برای رفع مشکل قطعی تلفن هیچ مبلغی از مشترکین دریافت نمی شود چراکه باید مخابرات خدماتی بدون عیب و نقص به مشترکین ارائه دهد.

 

نظری پویا با اشاره به افزایش سرعت اینترنت و کاهش قیمت آن، گفت: اگر به دنبال تحقق دولت الکترونیک هستیم باید به سمت خدمات اینترنتی برویم و برای تحقق این هدف باید نفوذ اینترنت افزایش یابد و پایداری مشترکین نیز بیشتر شود.

 

وی با بیان اینکه در 400 روستا، مشتریکن از سرویس WBLاستفاده می کنند، اظهار داشت: باید این سیستم در روستاها ارتقاء یابد؛ در حال حاضر نیز در 598 روستا اینترنت سیمی سرعت وجود دارد.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان تأکید کرد: یکصد کارشناس برای بررسی خطوط اینترنت مشترکین به کار گرفته خواهند شد.

 

وی در ادامه یادآور شد: قیمت اینترنت به صورت صد در صد کاهش یافته و می توان اینترنت را با مبلغ کمتری خریداری کرد.

 

نظری پویا با بیان اینکه همدان از جمله استانهای برتر از لحاظ کیفیت ارتباطات سیار است، اظهار داشت: برنامه ریزی برای طرح توسعه گسترده انجام شده و با اجرای این طرح، کیفیت خدمات توسعه خواهد یافت.

 

وی با اشاره به اینکه کد مخصوصی برای کابرانی که مصرف اینترنت بالاست، در نظر گرفته شده است، یادآور شد: با در نظر گرفتن این کد، اجازه هیچ گونه هک کردن رمز عبور مودم اینترنت وجود نخواهد داشت و از این پس نیز سعی بر این است که مودم ها با کدهایی مخصوص به مشترکین تحویل داده شود.

 

نظری پویا با بیان اینکه قیمت تمام بسته های اینترنت بر اساس قوانین سازمان تنظیم مقررات  مشخص می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش قیمت بسته های جدید، تحول بزرگی در قیمت اولیه اینرنت مخابرات صورت می گیرد.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: کاهش این قیمت الزام دولتی است که به مخابرات ابلاغ شده و باید انجام شود.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با اشاره به اینکه همدان از ده استان برتر در بعد کیفی و فنی بوده است، گفت: در ارتباطات روستایی همدان از اولین استانهایی است که تلفن خانگی واگذار کرده است.

 

نظری پویا همچنین تصریح کرد: همدان در پوشش تلفن همراه ظرفیت های خوبی را در روستاها ایجاد کرده است.

 

وی با اشاره به وجود بیش از دو میلیون مشترک  و ارائه خدمات بسیار متنوع به آنها در سطح استان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، مخابرات در اقدام و عمل گام‌های موثری برداشته است؛ به طوریکه سعی بر این است در خرید تجهیزات و استفاده بهینه از منابع و امکانات مولفه‌های اقتصاد مقاومتی رعایت شود.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با بیان اینکه  در حال حاضر استان 751 هزار تلفن منصوبه دارد، افزود: از این تعداد 607 هزار تلفن فعال است و علاوه بر این ظرفیت واگذاری 141 هزار تلفن ثابت نیز وجود دارد.

 

نظری پویا میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت استان را 33.53 درصد عنوان کرد و افزود: با وجود ظرفیت روستایی بالا ضریب نفوذ کم است.

 

وی با اشاره به میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت شهر همدان به میزان 42.5 درصد، یادآور شد: سه هزار و 792 دستگاه تلفن همگانی در سطح استان وجود دارد.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با بیان اینکه همدان از اولین استانهایی بود که خطوط تلفن را به خانوارهای روستایی واگذار کرد، اظهار داشت:  همدان یک هزار و 83 روستا دارد که 503 مرکز تلفن روستایی و 248 سایت WLM پوشش ارتباطی روستاها را انجام می‌دهند.

 

نظری‌پویا همچنین تصریح کرد: تعداد 689 سایت BTS تلفن همراه و 246 سایت WLM در حوزه فناوری ارتباطات سیار با تعرفه تلفن ثابت در روستاها مورد استفاده قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: از اقدامات مهم و گسترده شرکت ارتباطات سیار در سال جاری توسعه و راه‌اندازی بی تی اس‌های نسل سه و چهار است که اقدامات در این زمینه آغاز شده و قرار بر این است که تا پایان سال 283 سایت نسل سه و چهار را راه‌اندازی شود.

 

نظری پویا با بیان اینکه تعداد سامانه هایBTS همراه اول 972 سامانه است، یادآور شد: همراه اول با تعداد 246 سایت WBL و در مجموع یک هزار و 218 سامانه تلفن همراه، پوشش همراه اول استان را بر عهده دارد.

 

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته  در حوزه فناوری اینترنت گفت: تعداد 111 هزار و 800 پورت دیتا و ADSL در مراکز شهری و روستایی سطح استان نصب شده که از این تعداد 77 هزار و 300 پورت دیتا به مشترکین واگذار شده و 34 هزار پورت آزاد نیز آماده واگذاری است.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان بیان کرد: در حال حاضر مصرف پیک پهنای باند دیتا در استان 3.2 گیگابیت در ثانیه است و میانگین مصرف 1.9 تا 1.2 گیگ است و این یعنی  1.2 گیگ ظرفیت خالی برای واگذاری وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه 596 روستای استان از اینترنت پرسرعت بهره‌مند هستند، خاطرنشان کرد: اینترنت مابقی روستاها نیز قرار است از طریق وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات تا پایان سال واگذار شود که اعتبار این طرح ها در 285 روستا از محل اعتبارات داخلی مخابرات و 311 روستا از محل اعتبارات وزارتخانه تأمین شده است.

 

نظری پویا ادامه داد: سه هزار و 324 پورت دیتا به بانک ها واگذار شده که ظرفیت قابل واگذاری بسیار قابل توجه است و امکان واگذاری برای مخابرات وجود دارد.

 

وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر بیش از پنج هزار و 500 کیلومتر فیبرنوری در داخل شهر و روستاها و بین شهر اجرا شده است.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان گفت: یکی از اقدامات شرکت اجرای فیبرنوری برای تکمیل زیرساختهای استان و شبکه ملی ارتباطات، مراکز تجاری و دولتی و بیمارستانها و هتل ها تحت عنوان FTTB است  و تا کنون برای بیش از 20 نقطه از ادارات و سازمانها فیبرنوری اجرا شده و 15 نقطه نیز در برنامه است.

 

وی با اشاره به آمادگی مخابرات برای اجرای فیبرنوری در منازل، خاطرنشان کرد: مخابرات می تواند فیبر نوری را با استفاده از آخرین فناوریهای روز دنیا تحت عنوان میکرو فیبر به منازل ببرد و چناچنچه کسانی در سطح استان متقاضی باشند می توانند در این موضوع اقدام کنند.

 

نظری پویا با اشاره به اجرای پروژه وای فای در 68 نقطه در سطح استان، اظهار داشت: فاز اول این طرح در 26 نقطه شهر همدان است که مقدمات برای تملک انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه جشنواره اینترنت خوب با طعم تابستانی در حال برگزاری است، یادآور شد: تخفیف 20 درصدی و حتی بیش از 40 درصدی در تعرفه واگذاری اینترنت در قالب این طرح ارائه می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان ادامه داد: تعداد پورتهای منصوبه و واگذار شده در بخش اینترنت نیز 75 هزار پورت است و بیش از 35 هزار پورت ظرفیت آزاد نیز آماده واگذاری است.

 

وی همچنین تصریح کرد: میانگین مصرف در کشور به ازای هر مشترک و کاربر هشت گیگابایت در ثانیه و ترافیک مصرفی در استان 8.3 گیگابایت در ثانیه است.

 

نظری‌پویا در خصوص پروژه های هفته دولت عنوان کرد: بیش از 100 پروژه در زمینه توسعه زیرساختهای تلفن ثابت، فیبرنوری، موبایل و اینترنت پرسرعت با اعتبار بیش از 20 میلیارد ریال در هفته دولت به بهره‌برداری رسید که پروژه های زیادی با رقم قابل توجهی در آستانه افتتاح و بهره‌برداری است.