همدان می‌تواند یکی از شهرهای هوشمند و یا خلاق باشد

مشاور وزیر و رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی  با بیان اینکه شهر همدان می تواند یکی از شهرهای هوشمند(smart city) و یا شهرهای خلاق (creative city) باشد، گفت: این مساله می تواند منجر به ایجاد اشتغال در استان شود.       به گزارش “فردای همدان”، دکتر سپهری در ششمین جلسه شورای مدیران تعاون، […]

مشاور وزیر و رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی  با بیان اینکه شهر همدان می تواند یکی از شهرهای هوشمند(smart city) و یا شهرهای خلاق (creative city) باشد، گفت: این مساله می تواند منجر به ایجاد اشتغال در استان شود.

 

 

 

به گزارش “فردای همدان”، دکتر سپهری در ششمین جلسه شورای مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بیش از 25 درصد اقتصاد کشور در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، اظهار داشت: همچنین بیش از 25 درصد بورس کشور در این وزارتخانه است.

 

مشاور وزیر با اشاره به اینکه این وزارتخانه با آحاد جامعه از بدو تولد تا مرگ ارتباط دارد، افزود: یکی از مسائل کشور بیکاری است؛ بویژه بسیاری از جوانان دارای شغل مناسب نیستند.

 

وی با بیان اینکه از نظر سازمان جهانی کار اگر در کشوری نسبت بیکاران جوان به کل بیکاران بیش از 2 درصد باشد با مشکل اشتغال روبروست، عنوان کرد: بحث دیگر کشور مشکل کمبود آب و خشکسالی و همچنین کمبود سرمایه است.

 

سپهری بیان کرد: این شورا باید زمینه اشتغال را در استان فراهم کند و با ارائه خدمات آسان و سریع به سرمایه گذاران، آنان را تشویق به سرمایه گذاری در استان کند.

 

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی با اشاره به به اینکه وضعیت صنعت در همدان مناسب نیست، ادامه داد: مدیران باید به دنبال بهبود وضع اشتغال در همدان باشند.

 

وی با بیان اینکه شهر همدان می تواند یکی از شهرهای هوشمند(smart city) و یا شهرهای خلاق (creative city) باشد، گفت: این می تواند منجر به ایجاد اشتغال در استان شود.

 

سپهری با اشاره به ضرورت تعامل ادارات بویژه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابراز کرد: هم راستایی و کار در جهت منافع سازمان می تواند منجر به هم افزایی شده و وضعیت مردم را سامان دهد .

 

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: نباید سازمانها به صورت جزیره ای اداره شود بلکه باید با تعامل فرصتها شناسایی و از آنها استفاده و کارآفرینی سازمانی را در استان ایجاد کرد.

 

وی با اشاره به خروجی جلسات گفت: در جلسات مخصوصا شورای هماهنگی تلاش کنید تا فضای کسب وکار رونق پیدا کند جذب سرمایه گذاران و جذب کارآفرینان از مهمترین اولویتهای کاریتان درجلسات شورای هماهنگی مدیران باشد.

 

سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان همدان و رئیس جلسه شورای هماهنگی مدیران در ادامه این جلسه اظهار کرد: جلسات شورای هماهنگی مدیران زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان بصورت مرتب با همدلی وهمراهی تمام و پیگیری مسایل و مشکلات مطروحه برگزار میگردد.

 

احمد توصیفیان افزود: کمیته های متعددی زیر مجموعه این شورا فعالیت میکند تا مصوبات شورا در تمام زمینه ها پیگیری و به انجام برسد از جمله کمیته فرهنگ ورسانه با محوریت روابط عمومی اداره کل  –کمیته سلامت اداری –کمیته آسیب های اجتماعی- کمیته آموزش وپژوهش- کمیته اقتصاد مقاومتی- و اخیرا هم کمیته امور حقوقی تشکیل شده تا با همراهی وهماهنگی بیشتر مسایل ومشکلات مرتفع گردد.

 

وی در ادامه یادآورشد: امیدواریم با تمام توان مسایل و مشکلات جامعه را حل نموده و بتوانیم برای مردم مفید واقع بشویم.

 

سرپرست اداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به برگزاری جلسات ستاد تسهیل ورفع موانع تولید با حضور استاندار پرتلاش بصورت هفتگی گفت: در این ستاد با تمام توان پیگیر حل مسایل و مشکلات واحدهایی که در طول سالهای گذشته دچار رکود کاری شده اند هستیم.

 

توصیفیان بیان کرد: در استان همدان هماهنگی و همراهی عالی دستگاههای زیر مجموعه وزارتخانه بدون کمترین حاشیه ستودنی است.

 

دکتر سعید فرجی، میزبان  ششمین جلسه شورای هماهنگی مدیران با ارائه آماری از بیمه سلامت در استان گفت: مهمترین چالش ما عدم تناسب درآمدها با هزینه ها است .

 

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان افزود: بیش از 220 هزار نفر از ابتدای طرح بیمه سلامت همگانی در استان بیمه شده اند و در حال حاضر بیش از 63 درصد مردم استان از بیمه سلامت برخوردارند.

 

وی عنوان کرد: طرح پوشش همگانی بیمه سلامت از سال 74 ارائه شده بود اما تا سال 93 این طرح در کشور اجرایی نشد.

 

فرجی ادامه داد: با روی کار آمدن دولت یازدهم و اهتمام ویژه دولت به حوزه سلامت اجرای این طرح در کشور قوت گرفت و هم اکنون نیز این طرح در حال انجام بوده و افرادی که دارای دفترچه درمانی نیستند می توانند به صورت رایگان از خدمات این طرح بهره بگیرند.

 

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان محدودیت های مالی را از مهمترین مشکلات این بیمه عنوان کرد و افزود: بخشی از مطالبات مراکز درمانی از این بیمه سال گذشته پرداخت و مابقی نیز در صورت تامین منابع مالی به زودی پرداخت خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: رویکرد دولت در حوزه سلامت بسیار قابل تامل است چرا که دولت با وجود محدودیت های مالی در مدت زمان کوتاهی توانست به این طرح جامه عمل بپوشاند.

 

گفتنی است: هم اینک حدود یک میلیون و 121 هزار نفر از جمعیت یک میلیون و 982 هزار نفری این استان تحت پوشش خدمات بیمه سلامت قرار دارند.