نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان نیز گفت: حضور میهمانان در حوزه گردشگری، تأثیر زیادی در توسعه شهر دارد؛ ضمن اینکه دعوت از سرمایهگذاران داخلی و خارجی نیز فرصت مناسبی برای همدان است.
به گزارش فردای همدان، علی فتحی پیشنهاد تغییر مکان دبیرخانه از شرکت علیصدر به تالار قرآن را ارائه داد و بیان کرد: با توجه به وسعت فضا در تالار قرآن و نیروی انسانی که در این مکان وجود دارد، میتوان دبیرخانه اجلاس جهانی گردشگری را در این مکان جانمایی کرد.
وی با تأکید بر اینکه تبلیغات محیطی در شهر همدان و سراسر کشور باید با قدرت بیشتری پیش برود که مدیریت شهری میتواند با بودجه اختصاصی در این زمینه یاریرسان باشد، افزود: زیباسازی و مباحث ترافیکی در طرحهای استقبال از بهار و آغاز سال تحصیلی مدنظر قرار دارد؛ اما برای اجلاس به لحاظ اهمیت موضوع میتوانیم شهر را برای برگزاری اجلاسی در شأن نام و شهرت همدان آماده کنیم.
فتحی همچنین گفت: همدان در زمینه جذب گردشگر خارجی باید به هدف اصلی گردشگران تبدیل شود و تنها نباید هدف اصلی جذب توریستهای داخلی باشد؛ بنابراین باید برای جذب توریست خارجی برنامهریزی شود.
* اجلاس جهانی فرصتی برای معرفی همدان است
عضو هیات رئیسه سازمان جهانی گردشگری هم در این نشست گفت: حدود 3 تا 4 ماه میشود که معرفی همدان روی سایت سازمان جهانی قرار گرفته و علیصدر با این میزبانی در صدر جاذبههای شناخته شده در این سازمان قرار گرفته است.
حمیدرضا یاری افزود: در این زمینه شهرداری وشورا میتواند یاریگر ما در اجلاس باشند، زیرا برگزاری اجلاس جهانی در همدان فرصتی برای معرفی همدان خواهد بود.
وی با بیان اینکه سال 95 موافقت اصولی از سازمان جهانی گردشگری گرفته شد، افزود: به هرشکل ممکن همدان میزبان یک اجلاس جهانی خواهد بود که باید شرایط میزبانی در تمام زمینهها در سطح بین المللی باشد؛ بنابراین انتظار میرود شرایط اجرایی کار را فراهم کنیم.
یاری، تبلیغات را برای این رویداد جهانی مهم دانست و گفت: تبلیغات اجلاس جهانی گردشگری تا جایی که مقدور بوده، انجام شده است و این مهم در روزهای منتهی به اجلاس، شدت میگیرد.
عضو هیات رئیسه سازمان جهانی گردشگری با بیان اینکه اکثر میهمانان اجلاس، فعالان حوزه گردشگری هستند؛ افزود: سرمایهگذاران، آژانسداران، هتلداران زنجیره ای، شرکتهای پژوهشی و تأسیساتی در زمینه گردشگری میهمانان اجلاس جهانی خواهند بود.
یاری همچنین با تأکید بر اینکه باید سطح اهمیت این اجلاس در بین مردم بیان شود، گفت: اگر شورا و شهرداری برنامه داشته باشند؛ نشستهایی با سرمایهگذاران حاضر در چهلمین اجلاس جهانی گردشگری برنامهریزی خواهد شد تا مدیریت شهری برای توسعه شهر با محوریت گردشگری ورود جدی داشته باشد.
وی با توجه به اینکه گردشگری حرکت نو و تازه ای در کشور ما محسوب میشود، پیشنهاد داد: همدان بر اساس رایزنی و پیگریهای مستمر میتواند به عنوان پایلوت کشور قرار گیرد تا دفتر نمایندگی منطقه خاورمیانه سازمان جهانی گردشگری را در این شهر داشته باشیم.