نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جامعه: رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان گفت: بهرهبرداری از معادن در شهرستان نه تنها هیچ عایدی خاصی برای تویسرکان ندارد بلکه به راههای ارتباطی و برخی باغهای این شهرستان نیز آسیبهایی وارد میکند. به گزارش “فردای همدان”، روانبخش نورعلیئی اظهار کرد: امسال و پس از اعلام تخصیص اعتبار یک هزار و 500 […]
جامعه: رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان گفت: بهرهبرداری از معادن در شهرستان نه تنها هیچ عایدی خاصی برای تویسرکان ندارد بلکه به راههای ارتباطی و برخی باغهای این شهرستان نیز آسیبهایی وارد میکند.
به گزارش “فردای همدان”، روانبخش نورعلیئی اظهار کرد: امسال و پس از اعلام تخصیص اعتبار یک هزار و 500 میلیارد تومانی در قالب تسهیلات ارزانقیمت برای اشتغالزایی در استان همدان، تعداد 124 مورد پرونده در بخشهای مختلف تولیدی از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت تویسرکان برای دریافت تسهیلات ارزانقیمت با مجموع برآورد اعتباری معادل 144 میلیارد و 72 میلیون تومان با پیشبینی اشتغال 952 نفر به مراجع مرتبط معرفی شدند.
وی افزود: از این تعداد پرونده، 49 طرح برای دریافت اعتباری افزون بر 28 میلیارد و 80 میلیون تومان با ایجاد اشتغال برای 87 نفر به بانکهایعامل معرفی شدهاند.
نورعلیئی یادآور شد: در طول سالجاری تعدادی از طرحهای تولیدی با حضور مسئولان و مقامهای کشوری و استانی در شهرستان تویسرکان کلنگزنی یا افتتاح شدهاند که از مهمترین آنها میتوان به شرکتهای هگمتاندارو، تدبیردارو، الوندشیمی، فاز جدید فارانشیمی، الیافسازان، مهانکاغذ و تجهیزات پزشکی شکوهی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد هشت طرح در راستای حفاظت از محیط زیست و در حوزههای مختلف در شهرستان تویسرکان در حال فعالیت یا تکمیل شدن هستند، ادامه داد: طرحهای بازیافت کاغذ، پلاستیک و پوست گردو از مهمترین این طرحها به شمار میروند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان تأکید کرد: اکنون شرکتهای تولیدی فارانشیمی و سرکانشانه در حوزه صادرات محصولات در شهرستان تویسرکان فعال هستند و با راهاندازی و توسعه شرکتهای تولیدی هگمتاندارو، تدبیردارو و فیلترسرکان، این شرکتهای تولیدی نیز به فهرست شرکتهای صادرکننده اضافه میشوند.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع 50 واحد تولیدی برخوردار از پروانه فعالیت از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت در شهرستان تویسرکان، پروانه 14 واحد تولیدی در مقطع زمانی سالهای 94 تا 96 صادر شده و مدیریت 25 واحد صنعتی در این شهرستان را جوانانی با میانگین سنی 30 تا 35 سال عهدهدار هستند.
نورعلیئی تصریح کرد: امسال 45 فقره جواز تأسیس معتبر در بخشهای مختلف تولیدی با پیشبینی ایجاد یک هزار و 676 نفر اشتغال و با برآورد سرمایهای بیش از 305 میلیارد تومان از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت در شهرستان تویسرکان صادر شده که تعدادی از آنها مشغول ساختوساز هستند.
وی اظهار کرد: تویسرکان یکی از شهرستانهای دارای ذخائر و ظرفیتهای معدنی غنی و متنوع در سطح کشور به شمار میآید که در برخی از مواد معدنی از جمله گرانیت، دولومیت، سیلیس و سنگ لاشه از مزیتهای بالایی برخوردار است.
نورعلیئی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد 13 فقره پروانه فعالیت بهرهبرداری معدن با ذخیره 17 میلیون تن و اشتغال 111 نفر در شهرستان تویسرکان صادر شده که برخی از آنها فعال هستند، افزود: این در حالیست که بهرهبرداری از این معادن نه تنها هیچ عایدی خاصی برای شهرستان تویسرکان ندارد بلکه به راههای ارتباطی و برخی باغهای این شهرستان نیز آسیبهایی وارد میکند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تویسرکان تصریح کرد: اکنون معادن درهمروارید، لامیان، برفیان و امامزاده هارون(ع) روستای کرزان با برداشت سنگ لاشههای آهکی، آلوسان و کلنجان با برداشت سنگآران و سنگجوزان با برداشت گرانیت مشکی، سرابی با برداشت سنگهای تزئینی و کهنوش با برداشت گرانیت خاکستری در شهرستان تویسرکان فعال هستند.
انتهای پیام/