مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خبر داد؛

آغاز مسیر تربیت ۲۲ هزار و پانصد نوآموز همدانی در «جشن غنچه‌ها»

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در حاشیه جشن غنچه‌ها و آیین بازگشایی سال تربیتی یادگیری کودکستان‌ها گفت: امسال ۲۲ هزار وپانصد نوآموز در پیش دبستانی ۲ استان، مسیر رسمی تعلیم و تربیت خود را آغاز می‌کنند.

به گزارش فردای همدان، رسول شیدایی در حاشیه جشن غنچه‌ها که در دبستان صادق دقیقی برگزار شد، با اشاره به آغاز فعالیت کودکستان‌ها اظهار داشت: امروز نوآموزان کودکستانی در استان همدان امر تعلیم و تربیت خود را در پیش دبستانی دو آغاز می‌کنند و این روز به عنوان «روز غنچه‌ها» در سراسر کشور گرامی داشته می‌شود.

وی در تشریح تفاوت کودکستان‌های دوره اول ودوره دوم افزود: معمولاً کودکستان‌های دوره اول برای گروه سنی زیر چهار سال و کودکستان‌های دوره دوم برای گروه سنی بالای چهار سال است.

شیدایی با تأکید بر اهمیت دوران کودکی تصریح کرد: بحث تربیتی دانش‌آموزان و بچه‌های عزیزی که در دوران کودکی قرار دارند، اهمیت بسیار زیادی دارد و این دوره زیربنای شخصیت و یادگیری آنان در سال‌های بعد است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در پاسخ به پرسشی درباره آمار کودکستان‌های دولتی و خصوصی خاطرنشان کرد: ما اصلاً کودکستان دولتی نداریم و همه کودکستان‌ها به شکل خصوصی اداره می‌شوند؛ البته ممکن است در مدارس دولتی با عنوان اجاره فضا، فضا در اختیار کودکستان‌ها قرار گیرد که این بحث اداری کودکستان را انجام می‌دهد، ولی در مجموع کودکستان دولتی وجود ندارد.

شیدایی با اشاره به جایگاه حساس دوره پیش‌دبستانی گفت: دوران کودکی، دوره شکل‌گیری پایه‌های تربیتی، اجتماعی و آموزشی کودک است و آنچه در این سال‌ها در وجود نوآموز نهادینه می‌شود، در تمام طول زندگی او اثرگذار خواهد بود. به همین دلیل، کودکستان‌ها تنها یک مکان برای نگهداری کودکان نیستند، بلکه محیطی برای پرورش مهارت‌های اجتماعی، تقویت هویت دینی و ملی، رشد خلاقیت و آماده‌سازی آنان برای ورود به مدرسه به شمار می‌روند و سرمایه‌گذاری در این دوره، سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه است.