تأکید بر تقویت هماهنگی روابط عمومی‌های شهرداری همدان و انعکاس گسترده اقدامات مدیریت شهری

نشست مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری همدان و رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری با مسئولان روابط عمومی مناطق، معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه شهرداری همدان با هدف هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه اطلاع‌رسانی و انعکاس اقدامات مدیریت شهری برگزار شد.

به گزارش فردای همدان، روح الله وجدی هویدا، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری همدان، در این نشست بر ضرورت هماهنگی هرچه بیشتر روابط عمومی‌های مناطق، معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی و هماهنگی برای پوشش مناسب برنامه‌های هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس، ارتقای ظرفیت کانال‌های اطلاع‌رسانی، تولید و انتشار اخبار و گزارش‌های عملکرد و فضاسازی متناسب با مناسبت‌های پیش‌رو از مهم‌ترین محورهای فعالیت روابط عمومی‌ها در این ایام است.

وجدی هویدا بر ضرورت انتقال منسجم و به‌موقع اخبار و اقدامات واحدهای مختلف تأکید کرد و افزود: ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی شهرداری باید به‌گونه‌ای مورد استفاده قرار گیرد که فعالیت‌های انجام‌شده در مناطق، معاونت‌ها و سازمان‌ها به شکل دقیق و حرفه‌ای برای شهروندان انعکاس یابد.

در ادامه، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان، روابط عمومی را یکی از مهم‌ترین ارکان ارتباطی هر مجموعه دانست و اظهار کرد: انعکاس حرفه‌ای و شایسته اقدامات می‌تواند نقش مؤثری در افزایش شناخت شهروندان از خدمات و فعالیت‌های مدیریت شهری داشته باشد.

مهرداد خورشیدوند با اشاره به گستردگی فعالیت‌های شهرداری، بر ضرورت مستندسازی و ارسال منظم اخبار و تصاویر اقدامات به روابط عمومی تأکید کرد و گفت: هر یک از معاونت‌ها، مناطق و سازمان‌ها باید فعالیت‌های شاخص خود را به صورت مستمر در اختیار روابط عمومی قرار دهند تا پس از بررسی و اولویت‌بندی، در قالب خبر و محتوای رسانه‌ای مناسب منتشر شود.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو در هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، بر ضرورت انعکاس هماهنگ اقدامات مدیریت شهری در این ایام تأکید کرد و افزود: فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله فضاسازی، آراستگی شهری و اجرای برنامه‌های مناسبتی انجام می‌شود که معرفی و انعکاس مناسب این اقدامات می‌تواند تصویر دقیق‌تری از خدمات مدیریت شهری به شهروندان ارائه دهد.