شتاب سرمایه‌گذاری خارجی در همدان؛ فاز دوم سرمایه‌گذاری چینی‌ها در ملایر با تولید GPC و CPC دنبال می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان در دیدار با مدیرعامل چینی شرکت زاگرس مواد ساینا، بر حمایت از سرمایه‌گذاری‌های تولیدی، رفع موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران و تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام تأکید کرد.

به گزارش فردای همدان، در دیدار مهندس مسلم مروجی‌فرد، مدیرکل صمت استان همدان، با آقای ژنگ، مدیرعامل چینی شرکت زاگرس مواد ساینا، آخرین وضعیت طرح تولید خمیر الکترود گرافیتی در شهرک صنعتی شوشاب ملایر بررسی شد.

مروجی‌فرد با تأکید بر رویکرد حمایتی اداره‌کل صمت نسبت به سرمایه‌گذاری‌های مولد، اظهار کرد: از تمامی طرح‌هایی که به توسعه تولید، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان کمک کنند، حمایت می‌کنیم و رفع موانع سرمایه‌گذاری را با جدیت در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به برنامه توسعه این واحد تولیدی افزود: از اجرای فاز دوم این پروژه، که با هدف تولید محصولات GPC و CPC برنامه‌ریزی شده است، حمایت کامل خواهیم کرد. اجرای این فاز، زنجیره تولید محصولات کربنی را تکمیل کرده و امکان تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر برای صنایع فولاد و آلومینیوم را فراهم می‌کند.

مدیرکل صمت همدان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهرستان ملایر در تولید سیلیس، از سرمایه‌گذار چینی برای مشارکت در طرح‌های تولید سیلیکون متال و احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان دعوت کرد.

وی تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام را مهم‌ترین اولویت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان دانست و گفت: حمایت از طرح‌های توسعه‌ای که به افزایش تولید، ایجاد ارزش افزوده و اشتغال منجر شوند، با جدیت ادامه خواهد یافت.

در ادامه این نشست، آقای ژنگ با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه خمیرالکترود از سال گذشته آغاز شده است، اظهار کرد: این طرح با حمایت مدیران اقتصادی استان، به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: تاکنون ۱۰ میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری شده و برنامه‌ریزی برای اجرای فاز دوم نیز انجام شده است.