آب 2 روستا در اسدآباد پایدار شد

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اسدآباد از رفع حادثه خط پمپاژ آب شرب روستاهای دهنوش و قاضی‌مردان خبر داد و گفت: با شناسایی و رفع دو نقطه نشتی در خط انتقال، مشکل افت فشار و قطعی‌های مکرر آب این دو روستا برطرف و پایداری تأمین آب شرب مشترکان برقرار شد.

به گزارش فردای همدان، مصطفی خزاعی اظهار داشت: پس از گزارش‌های مردمی مبنی بر افت فشار و قطعی‌های مکرر آب شرب در روستاهای دهنوش و قاضی‌مردان، اکیپ‌های حوادث و اتفاقات این امور عملیات پایش و عیب‌یابی خط پمپاژ و انتقال آب را در دستور کار قرار دادند.

خزاعی تصریح کرد: در جریان این عملیات، بیش از پنج کیلومتر از خط انتقال آب به‌صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت دو نقطه نشتی در مسیر عبوری از اراضی کشاورزی شناسایی شد.

وی ادامه داد: نیروهای عملیاتی آبفا با انجام عملیات تعمیر روی خط پمپاژ پلی‌اتیلن با قطر ۱۱۰ میلی‌متر، هر دو محل نشتی را به‌طور کامل رفع و شبکه را به مدار بهره‌برداری بازگرداندند.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان اسدآباد با بیان اینکه آب شرب روستاهای دهنوش و قاضی‌مردان با جمعیتی حدود ۶۰۰ نفر از این خط تأمین می‌شود، خاطرنشان کرد: با رفع این حادثه، مشکل افت فشار و قطعی‌های مکرر آب برطرف شده و پایداری تأمین آب شرب مشترکان این دو روستا برقرار شد.

خزاعی در پایان ضمن قدردانی از تلاش اکیپ‌های حوادث و اتفاقات، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه نشتی یا اختلال در شبکه توزیع آب، مراتب را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۲۲ اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی لازم انجام شود.