نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، محمد فضلعلی گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان کبودرآهنگ به پرونده قاچاق کالا به ارزش 392 میلیون ریال رسیدگی کرد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی کبودرآهنگ گفت: شعبه پس از بررسی، با توجه به ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام حمل کالای قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت 392 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.
فضلعلی افزود: همچنین شعبه به ازای ضبط وسیله نقلیه حامل کالای قاچاق ، متخلف را معادل ارزش کالا به پرداخت 392 میلیون ریال جریمه و در مجموع به پرداخت 784 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی کبودرآهنگ گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی کبودرآهنگ در حین گشت زنی در محور کبودرآهنگ به گل تپه، محموله کالای قاچاق شامل 432 عدد انواع لوازم آرایشی و بهداشتی را از یک خودرو پژو 405 کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.