تخریب و سرقت فیبر نوری، موجب اختلال گسترده در سرویس‌های مخابراتی شد

بامداد امروز، چهارشنبه ۱۷ تیرماه، در پی اقدام به تخریب و سرقت کابل فیبر نوری مخابرات و زیر ساخت در مسیر باباطاهر به سمت بدیع‌الزمان، بخشی از شبکه ارتباطی استان دچار قطعی و اختلال شد

به گزارش فردای همدان، در پی این حادثه، ارتباط ۶۳ سایت مخابراتی، سرویس‌های فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها (FTTH) و ADSL در محدوده باباطاهر با اختلال و قطعی مواجه شد. همچنین ارتباط بین شبکه‌های همراه اول و ایرانسل نیز قطع شد و بخشی از ظرفیت ارتباطات بین‌استانی همراه اول کاهش یافت این اختلال موجب تأثیر بر خدمات ارتباطی در مناطقی از جمله میدان سپاه، شهرک مدنی، شهرک فرهنگیان، ولیعصر، بخش‌هایی از مریانج، قهاوند و جورقان شد.

تیم‌های فنی مخابرات منطقه همدان بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شده و عملیات ترمیم و بازسازی مسیر آسیب‌دیده را آغاز کردند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سرویس‌های ارتباطی مشترکان به حالت عادی بازگردد.

مخابرات منطقه همدان ضمن محکوم کردن این اقدام، از شهروندان درخواست می‌کند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در حریم تأسیسات مخابراتی، مراتب را از طریق مراجع ذی‌ربط اطلاع دهند تا از بروز خسارت به زیرساخت‌های ارتباطی و اختلال در خدمات عمومی جلوگیری شود.