حل مشکلات محلات با اولویت‌بندی ساکنان انجام می‌شود

شهردار همدان به همراه مدیران شهری، در مسجد آقاجانی‌بیگ حضور یافته و ضمن شنیدن مشکلات متعدد محله از زبان ساکنان دستورات لازم برای بررسی و حل مشکلات صادر کرد.

به گزارش فردای همدان، سیدمسعود حسینی در ابتدای سخنان خود با قدردانی از پویایی مسجد و همکاری هیئت امناء، بر لزوم اولویت‌بندی مشکلات تأکید کرد و اظهار داشت: باید به یک زبان مشترک و فهم مشترک برسیم تا راه‌حل‌های برد – برد ارائه شود.

 

وی با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در دوره کنونی، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام را اولویت اصلی دانست و افزود: پروژه پارکینگ آقاجانی‌بیگ که سال‌ها معطل بود، با هزینه ۴۰۰ میلیارد تومان به پایان رسیده و امروز دیگر جزو دغدغه‌ها نیست.

 

شهردار همدان با تأکید بر لزوم تشکیل یک هیئت اندیشه‌ورز در مسجد برای جمع‌بندی و اولویت‌بندی مسائل، خاطرنشان کرد: اگر مسائل را اولویت‌بندی و زمان‌بندی کنیم، می‌توانیم به نتایج ملموسی دست یابیم.

 

در این جلسه، ساکنان محله مطالبات خود از جمله احداث پل در بلوار مدنی، رفع مشکل دریچه‌های جوی آب و هدایت آب‌های سطحی، نصب سرعت‌گیر، اصلاح آسفالت، تفکیک محل عابر پیاده از سواره، جمع‌آوری زباله، نصب المان مناسب محله، ایجاد فضاهای فرهنگی، جابجایی تیرهای برق و احداث مکان‌های ورزشی را طرح کردند‌.

 

رویکرد شهرداری همدان در این قبیل نشست‌ها، مدیریت محله‌محور و مشارکت مستقیم شهروندان در اولویت‌بندی مشکلات است.