برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی با نرخ مصوب

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان از برگزاری نمایشگاه مستقیم کالاهای اساسی با نرخ مصوب در استان خبر داد. 

به گزارش فردای همدان، سید مجتبی حسینی، معاون اقتصادي استاندار اظهار داشت: به منظور تنوع بخشی به کالاهای اساسی قابل عرضه به صورت مستقیم و ارتقای کیفیت خدمات، نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از روز یکشنبه به مدت يك هفته در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی همدان برگزار خواهد شد.

وی افزود: پیش‌تر قرار بود عرضه کالاها در مراکز موقت انجام شود، اما اکنون با هدف افزایش تنوع و کیفیت، تمامی کالاها با نرخ مصوب در قالب نمایشگاه عرضه خواهند شد.

حسینی بیان کرد: برای سهولت دسترسی مردم به نمایشگاه بین‌المللی همدان، اتوبوس‌های شهری از مبدأ میدان امام‌زاده عبدالله(ع) و میدان سپاه (چراغ قرمز) رفت و برگشت بازدیدکنندگان را انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: در سایر شهرستان‌های استان نیز عرضه کالاهای اساسی با نرخ مصوب همچنان در قالب مراکز موقت ادامه خواهد داشت.

یادآور می‌شود؛ این نمایشگاه از روز یکشنبه ۶ اردیبهشت تا روز جمعه ١١ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ پذیرای شهروندان همدانی خواهد بود.