با ورود حجم بالای نقدينگی به استان همدان، تقاضا برای وجه نقد همچنان زياد است!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان از افزایش قابل توجه ورود نقدينگي به استان خبر داد و گفت: در ۱۵ روز ابتدایی اسفند، میزان وجه نقد وارد شده به استان هفت برابر ماه‌های گذشته بوده است.

به گزارش فردای همدان، سيدمجتبي حسيني، در جلسه شورای بانک‌های استان اظهار داشت: با عنایت به اینکه تا نیمه ماه جاری هفت برابر ماه‌های قبل وجه نقد وارد استان شده است، اما همچنان تقاضا در شعب بانک‌ها و دستگاه‌های خودپرداز بالاست و لازم است هم دستگاه‌های اجرایی و هم مردم همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.

وی افزود: از آنجايي كه حجم نقدینگی وارد شده به استان نسبت به سایر استان‌ها نیز قابل توجه مي باشد لذا ضروري است تأمین و انتقال نقدینگی با ضوابط و شرايط مديريت منابع كشور هماهنگ باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان تأکید کرد: عليرغم اينكه تامين و شارژ نقدينگي بانكهاي استان مستمرا” در دستور كار است ليكن از مردم و دستگاه‌های اجرایی استان نيز درخواست می‌شود صرفاً مبالغ مورد نیاز ضروري خود را به صورت نقدي تأمین نمايند و عملیات بانکی را از طریق سامانه‌ها و سکوهای برخط اینترنتی انجام دهند.

حسینی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های مديران و كاركنان شبکه بانکی استان، بر ارائه مستمر و بی‌وقفه تمامی خدمات بانکی حتی در ایام تعطیل با اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع شعب کشیک در تمامی شهرستان‌های استان تأکید کرد.