تعاون روستایی ترمز قیمت سیب زمینی را کشیده است

مدیر تعاون روستایی استان همدان، گفت: با توجه به تمهیدات لازم و ذخیره‌سازی مناسب و به موقع سیب زمینی در سطح استان، شبکه تعاون روستایی ترمز قیمت این محصول استراتژیک و ضروری را در سراسر کشور کشیده است.

به گزارش فردای همدان، مسعود اکبری، اظهار داشت: همدان به عنوان یکی از استان‌های مهم تولیدکننده سیب زمینی، در شرایط بحرانی امروز، با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همکاری با شبکه تعاونی‌های روستایی، آمادگی کامل برای ارسال محصول به سراسر کشور را دارد.

مدیر تعاون روستایی استان همدان در ادامه گفت: هدف از این اقدام حمایت از قیمت مناسب و دسترسی به این محصول برای تمامی مردم در اقصی نقاط کشور است و با هماهنگی های صورت گرفته با معاون محترم بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی، طی روزهای گذشته اقدامات لازم جهت ارسال این محصول به هر میزان که تقاضا اعلام شده به سرعت و با کیفیت مناسب انجام شده و محصول با کیسه‌های منقوش به لیبل تعاون روستایی به سراسر نقاط مورد نیاز ارسال گردیده است.

وی بیان کرد: این اقدام نشان‌دهنده همکاری موثر بین سطوح مختلف تعاون روستایی و توانایی سازمان در پاسخ به تقاضاهای فوری در شرایط بحرانی است.