تأکید بر تسریع در پرداخت وام‌های جوانی جمعیت و کاهش صف‌های انتظار در همدان

ششمین جلسه ستاد جوانی جمعیت شهرستان همدان به میزبانی فرمانداری و به ریاست مجید درویشی، فرماندار شهرستان همدان برگزار شد.

به گزارش فردای همدان، این نشست با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، مختاران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، عزیزی، مدیرکل راه و شهرسازی استان، بخشداران بخش مرکزی و شراء و جمعی از رؤسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان برگزار شد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تأکید بر ضرورت تسریع در پرداخت تسهیلات حوزه جوانی جمعیت اظهار کرد: پرداخت وام‌های مرتبط با قانون جوانی جمعیت باید با جدیت دنبال شود و صف‌های انتظار کاهش یابد. وی افزود: با عزم جدی در مسیر حل مشکلات مردم حرکت می‌کنیم و پویاسازی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات این قانون در دستور کار قرار دارد.

در ادامه، مجید درویشی فرماندار شهرستان همدان با اشاره به لزوم تسهیل فرآیندهای اداری گفت: پرداخت تسهیلات باید روان و ساده باشد تا مردم بتوانند به راحتی از ظرفیت‌های قانونی وام‌های جوانی جمعیت و ودیعه مسکن بهره‌مند شوند.

وی افزود: در شهرستان همدان پیگیر تخصیص زمین در چارچوب قانون جوانی جمعیت هستیم، اما طبق قانون امکان واگذاری زمین در شهر همدان وجود ندارد؛ از این‌رو در تلاشیم در مناطق حریم شهر همدان نظیر روستای شورین، شهرک شهید شادمانی و همچنین شهر جورقان با فراهم‌سازی زیرساخت‌ها، زمینه واگذاری زمین به متقاضیان را مهیا کنیم.

در پایان، نماینده بانک ملی و شورای هماهنگی بانک‌های استان گزارشی از عملکرد شبکه بانکی ارائه کرد و گفت: از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه، ۱۷ هزار و ۵۰۰ فقره درخواست وام ازدواج ثبت شده که از این تعداد ۱۲ هزار مورد پرداخت شده است. همچنین از مجموع ۱۸ هزار و ۵۰۰ فقره درخواست وام فرزندآوری، ۱۰ هزار و ۶۳۲ مورد به پرداخت انجامیده و از ۷ هزار و ۲۰۰ فقره درخواست وام ودیعه مسکن نیز ۳ هزار و ۴۵۰ مورد تا پاین دی ماه پرداخت شده است.