استاندار همدان:

آغاز عملیات اجرایی ۱۶ هزار واحد مسکونی در همدان/ افتتاح ۹۶۰ پروژه دهه فجر در استان

استاندار همدان با اشاره به تمرکز دولت بر توسعه حوزه مسکن گفت: عملیات اجرایی حدود ۱۶ هزار واحد از مجموع بیش از ۳۸ هزار متقاضی تأییدشده نهضت ملی مسکن در استان آغاز شده و شورای تأمین مسکن به‌صورت هفتگی با حضور مستقیم استاندار برگزار می‌شود.

به گزارش فردای همدان، حمید ملانوری‌شمسی استاندار همدان در جلسه شورای اداری استان که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و جمعی از مدیران، نمایندگان مجلس، اعضای شورای تأمین و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، با اشاره به تمرکز دولت بر حوزه مسکن اظهار کرد: شورای تأمین مسکن استان به‌صورت هفتگی و با حضور مستقیم استاندار برگزار می‌شود و از مجموع بیش از ۳۸ هزار متقاضی تأییدشده، عملیات اجرایی حدود ۱۶ هزار واحد مسکونی آغاز شده است.

وی با اشاره به پروژه بزرگ مسکن پرواز همدان افزود: این طرح با بیش از ۸ هزار واحد، به‌عنوان بزرگ‌ترین پروژه نهضت ملی مسکن کشور، همراه با تأمین زیرساخت‌های آموزشی و خدماتی در حال اجراست.

استاندار همدان ادامه داد: در دهه فجر امسال، ۹۶۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۰ همت در استان افتتاح یا به بهره‌برداری می‌رسد که شامل ۹۱۴ پروژه عمرانی و ۴۶ پروژه اقتصادی است.

ملانوری‌شمسی با اشاره به عملکرد اقتصادی استان گفت: سال گذشته ۱۰۲ درصد تعهد درآمد مالیاتی استان محقق شد، در حالی که بخش قابل توجهی از واحدهای صنفی معاف بودند. همچنین نرخ مشارکت اقتصادی استان بالاتر از میانگین کشوری و نرخ تورم استان در زمره کمترین‌های کشور قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به کمبود نیروی انسانی در دستگاه‌های دولتی استان اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد پست‌های سازمانی استان بلاتصدی است که ارائه خدمات به مردم را با چالش مواجه کرده است. در همین راستا درخواست تأمین نیروی انسانی، جذب نیروهای تحصیل‌کرده و تقویت کادر درمان به دولت ارائه شده و امید می‌رود با حمایت سازمان اداری و استخدامی کشور این مشکلات برطرف شود.

استاندار همدان در پایان ضمن قدردانی از معاون رئیس‌جمهور، ابراز امیدواری کرد حضور و حمایت دولت زمینه‌ساز تداوم روند توسعه، افزایش رضایتمندی عمومی و شکوفایی هرچه بیشتر استان همدان باشد.