تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان نقدینگی به همدان

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان نقدینگی به همدان خبر داد.

به گزارش فردای همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی در آیین کلنگ‌زنی پروژه ۶۰۰ واحدی نیروهای مسلح (انتظامی، قضایی و امنیتی)، با اشاره به اهمیت این پروژه اظهار داشت: افزوده شدن ۶۰۰ واحد مسکونی به ظرفیت شهر همدان اتفاق بزرگی است که باید اجرای هرچه سریع‌تر آن در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: تأمین مسکن موجب آرامش روحی و روانی مردم می‌شود و یکی از مهم‌ترین شاخص‌های انسانیت، تلاش برای ایجاد شادی و آرامش در زندگی دیگران است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه بسیاری از اقدامات و اعتبارات به صورت رسانه‌ای بیان نمی‌شود افزود: این پروژه نتیجه هماهنگی، هم‌افزایی و کار جمعی مدیران استان است و حرکت جدی در حوزه مسکن از همین مسیر آغاز شده است.

وی با اشاره به پروژه شهید شادمانی تصریح کرد: با تکمیل این پروژه و اجرای طرح‌های حوزه مسکن، مشکل ۵۰ هزار خانوار معادل ۲۰۰ هزار نفر برطرف خواهد شد که این یک دستاورد بزرگ اجتماعی است؛ باید اقدامات انجام‌شده را به مردم اطلاع‌رسانی کنیم تا امید اجتماعی تقویت شود.

حاجی‌بابایی از تزریق منابع مالی قابل توجه به استان خبر داد و گفت:در نتیجه جلسات برگزار شده با بانک‌ها، تاکنون ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات به استان تزریق شده که حدود ۸ میلیارد هم باید تزریق شود، ۳۵ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند و ۲۲ هزار نفر دیگر نیز در صف دریافت قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه فضای کشور به امید نیاز دارد و باید واقعیت‌ها را صادقانه به مردم گفت در ادامه با اشاره به پروژه بیمارستان هزار تختخوابی همدان اظهار کرد: این بیمارستان به معنای ایجاد ظرفیت پارک برای ۵ هزار خودرو، اشتغال ۵ هزار کارمند و تأمین معیشت هزاران خانواده است و در مجموع منجر به ایجاد ده‌ها هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم خواهد شد.