نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، علی رضا عزیزی اظهار داشت: آمادگی داریم با تغییر کاربری و افزایش ارزش افزوده اراضی در اختیار اداره کل راه و شهرسازی و همچنین همکاری با مالکان، ۱۰ واحد مسکونی ( یا بیشتر) را برای واگذاری تهاتر در قالب مسکن استیجاری تامین کنیم.
وی تصریح کرد: در این طرح ها با سهم اجاره ای حدود ۴۰ درصد در اختیار زوج های جوانی که بیش از پنج سال از ازدواج آن ها گذشته قرار خواهد گرفت و هدف گذاری این است که بخش قابل توجهی از این برنامه تا پیش از عید نوروز عملیاتی شود.
عزیزی یادآورشد: شهرداری ها، بنیاد مسکن و سایر دستگاههای دولتی که دارای واحدهای مسکونی قابل استفاده در این طرح هستند، می توانند با اداره کل راه و شهرسازی همکاری کنند.
وی در پایان گفت: با وجود محدودیت منابع ، تلاش می کنیم با استفاده از همه ظرفیت ها، این برنامه ها را به نتیجه برسانیم تا در هفته های آینده گزارش های امیدوارکننده ای در این حوزه ارائه شود.