مقاوم‌سازی بیش از ۲۲ هزار واحد مسکونی در نهاوند

مدیر بنیاد مسکن نهاوند گفت: از ۲۴ هزارو ۶۵۰ مسکن روستایی شهرستان تاکنون ۲۲ هزارو ۵۰۰ واحد مسکونی مقاوم‌سازی شده است.

به گزارش فردای همدان، علی جلالوند با اشاره به اینکه از ۲۴ هزارو ۶۵۰ مسکن روستایی شهرستان تاکنون ۲۲ هزارو ۵۰۰ واحد مسکونی مقاوم‌سازی شده است که در این زمینه نهاوند دارای رتبه نخست در کشور است، اظهار داشت: سال ۱۴۰۷ قرار بر برگزاری جشن مقاوم‌سازی صددرصد واحدهای مسکونی روستایی در شهرستان بود که با شرایط فعلی و مصوبه هیأت وزیران برای شاخص مقاوم‌سازی از سهمیه هزارو ۲۵۰ مورد اعلام شده تاکنون ۸۵۰ سهمیه تخصیص پیدا کرده که ۵۴۶ نفر به بانک معرفی شده و تاکنون ۲۲۰ قرارداد منعقد شده است.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند با بیان اینکه ۲۸۰۰ واحد مسکونی روستایی غیرمقاوم در این شهرستان وجود دارد، گفت: در شهرستان نهاوند به ۵۰۰۰ واحد مسکن روستایی نیاز داریم.

وی با بیان اینکه در شهرستان 2 هزارو ۸۰۰ واحد غیرمقاوم وجود دارد و دو هزارو ۲۰۰ خانوار روستایی هم مسکن ندارند و بصورت چند خانواری زندگی می‌کنند و در مجموع به 5 هزار واحد مسکن روستایی نیاز داریم، بیان کرد: با تلاش مسئولان و همکاران بنیاد مسکن نهاوند این شهرستان در زمینه مقاوم‌سازی و بهسازی واحدهای مسکن روستایی دارای رتبه بالایی در سطح کشور است.