عدالت در سیاست بانکی نباشد، ریشه‌های فقر عمیق‌تر می‌شود

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با انتقاد از عملکرد بانک‌ها و استفاده نادرست از منابع بانکی در استان همدان، گفت: عدالت در سیاست بانکی نباشد، ریشه‌های فقر عمیق‌تر می‌شود. 

به گزارش فردای همدان، فتح‌الله توسلی در جلسه شورای اداری استان همدان با تأکید بر اصول بنیادین نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: سیاست‌های کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی بر پایه توجه به مستضعفین بنا شده است و این اصل باید همواره سرلوحه تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد.

وی با قدردانی از معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در پیگیری اقدامات مرتبط با حوزه تسهیلات بانکی، تأکید کرد: بانک‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات داشته باشند تا اقدامات دولت در مسیر توسعه و عدالت اجتماعی با شتاب بیشتری پیش برود.

نماینده بهار و کبودرآهنگ همچنین از رویکرد عدالت‌محور استاندار همدان قدردانی کرد و افزود: مطابق با فرمایش مقام معظم رهبری  پیشرفت واقعی در گرو تحقق عدالت است و خوشبختانه مدیریت استان نیز با همین نگاه در حال هدایت امور هستند.