تاکید رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان:

ضرورت ساماندهی ضایعاتی‌ها و رفع معضل مشاغل مزاحم شهری

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان بر لزوم ساماندهی هرچه سریع‌تر وضعیت ضایعاتی‌ها و مشاغل مزاحم سطح شهر تاکید کرد.

به گزارش فردای همدان، علی‌اکبر نظری در جلسه کمیسیون خدمات شهری، زیست محیطی و بهداشت، با اشاره به شکایات متعدد مردمی در خصوص سد معبر و مشکلات ناشی از فعالیت ضایعاتی‌ها، افزود: برگزاری جلسات فوری و رسیدگی به این موضوع در کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، برای حل این معضلات ضروری است.

نظری به نارضایتی ساکنان مناطق مسکونی از مشاغل مزاحم اشاره کرد و افزود: فعالیت مشاغل مزاحم مانند ضایعاتی‌ها و تعمیرگاه‌هایی که در پارکینگ‌های مسکونی دایر شده‌اند، باعث ایجاد نارضایتی گسترده‌ای در بین شهروندان شده است که باید تدابیر لازم برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.

وی به معضل روز بازارها بخصوص یکشنبه بازار در شهرک مدنی و جمعه بازار در کوی خاتم نیز پرداخت و اضافه کرد: برگزاری یکشنبه بازار در شهرک مدنی و جمعه بازار در کوی خاتم باعث ایجاد ترافیک و نارضایتی ساکنان این منطقه شده است که می‌طلبد راهکارهای مناسب برای رفع این مشکل و جانمایی مناسب برای تمام هفته روز بازارها نیز در دستور کار قرار گیرد.

ساماندهی مشاغل شهری نیازمند برنامه‌ریزی و مکان‌یابی است

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان، هم در این جلسه با اشاره به سختی و چالش‌های حوزه خدمات شهری، بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای ساماندهی مشاغل شهری تأکید کرد.

حمید بادامی‌نجات با بیان اینکه متأسفانه در برخورد با مشاغل شهری، نگاه‌ها تک‌بعدی است، اظهار داشت: اقدامات دستوری بدون برنامه‌ریزی، نتیجه‌بخش نخواهد بود که نمونه بارز این موضوع، مشکل سنگ‌مزارفروش‌هاست.

بادامی‌نجات با اشاره به اقدامات شورای دوره ششم شهر همدان گفت: شورا در این دوره، تلاش می‌کند با تعیین مکان‌های جایگزین، مشاغل را ساماندهی کند که با این اقدام هدف محقق می شود چرا که اگر برای جابه‌جایی مشاغل ، ابتدا باید مکان مناسب برای آنها در نظر گرفته شود، در غیر این صورت موفقیتی حاصل نخواهد شد.

وی همچنین به معضل ضایعاتی‌های سطح شهر اشاره کرد و افزود: برای ساماندهی ضایعاتی‌ها، ابتدا باید رشد بی‌رویه آنها متوقف شود وبرای فعالیت ضایعاتی‌های فعلی یک مدل مدیریتی مناسبی تعریف کرده و بر اساس آن پیش رفت.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر همدان با انتقاد از تأخیر در اجرای پروژه‌های ساماندهی مشاغل، ادامه داد: چندین سال است شهرداری وعده احداث شهرک ضایعات را می‌دهد و مدعی است در حال مطالعه است، اما پس از ۳ سال هنوز به نتیجه نرسیده‌اند. سؤال اینجاست که این مطالعات کی به پایان می‌رسد و چه زمانی شاهد اقدام عملی خواهیم بود؟

بادامی‌نجات احداث شهرک ضایعات برای ساماندهی این مشاغل را راهکاری اساسی دانست و افزود: این اقدام می‌تواند به کاهش معضلات فضاهای عمومی، بهبود وضعیت شهر و رضایت شهروندان کمک کند و لازم است هر چه سریع‌تر مراحل اجرایی آن آغاز شود.