کاهش ۲۳ درصدی مصدومان تصادفات جاده‌ای نوروزی در همدان/ افزایش ۲۰ درصدی برخورد پلیس با تخلفات حادثه‌ساز

رئیس پلیس راه استان همدان از کاهش ۲۳ درصدی مصدومان تصادفات جاده‌ای نوروزی در همدان خبر داد گفت: برخورد پلیس با تخلفات حادثه‌ساز ۲۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش فردای همدان، سرهنگ فکری اظهار داشت: از شروع تعطیلات نوروزی تاکنون، میزان جان باختگان حوادث رانندگی در جاده‌های استان ۱۷ درصد و تعداد مصدومان ۲۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته که با وجود کاهش تعداد تصادفات، محورهای مواصلاتی استان از جمله ملایر، نهاوند و سنندج شاهد وقوع سوانح رانندگی بوده‌اند که مهم‌ترین علت آن، عدم توجه به جلو اعلام شده است.

رئیس پلیس راه استان همدان افزود: خودروهایی که مرتکب تخلفات حادثه‌ساز می‌شوند، به مدت دو ساعت در مقابل مقر پلیس راه متوقف شده و بنری روی آن‌ها قرار می‌گیرد همچنین، در صورت ثبت دو تخلف مخاطره‌آمیز، خودروی متخلف به مدت سه روز توقیف خواهد شد که روزانه بین ۱۵ تا ۳۰ خودرو توقیف ساعتی شده و حداقل پنج خودرو نیز مشمول توقیف سه‌روزه می‌شوند.

وی بیان کرد: برخورد پلیس با تخلفات حادثه‌ساز در این ایام ۲۰ درصد افزایش داشته و اعمال قانون برای خودروهای متخلف نیز با رشد ۳۰ درصدی همراه بوده است.

سرهنگ فکری گفت: از آغاز سفرهای نوروزی تاکنون، میزان تردد در جاده‌های استان ۶ درصد افزایش داشته و با این حال، برخلاف پیش‌بینی‌ها، آمار تصادفات به جای افزایش، کاهش یافته که نتیجه اجرای اقدامات کنترلی و برخورد جدی با تخلفات حادثه‌ساز بوده است.