مستندنگاری آش و مربای کدوی روستای تفریجان همدان

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان از انجام مستند نگاری مهارت تهیه و فن پخت مربای کدو و آش کدو در روستای تفریجان خبر داد.

به گزارش فردای همدان، مجید جهانگیریان اظهار داشت: با حضور کارشناسان در روستای تفریجان و با مشارکت و همکاری یکی از خانواده‌‎های علاقمند و مشتاق به حفظ، احیا و معرفی غذاهای سنتی مخصوص روستا با فرایند مهارت تهیه و پخت مربای کدو و غذای محلی آش کدو از نزدیک آشنا و نسبت به تصویربرداری از مراحل تهیه و پخت مربا و آش کدو برای تشکیل پرونده و پیگیری در راستای ثبت آنها در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور اقدام شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان گفت: روستای تفریجان یکی از روستاهای واقع در مسیر منطقه نمونه گردشگری سد اکباتان و روستای هدف گردشگری ورکانه و بعنوان یکی از مناطق اصلی کشت و برداشت محصول کشاورزی کدو در همدان مطرح است.

وی ادامه داد: این اداره بر اساس وظایف قانونی و ذاتی خود آماده دریافت پیشنهادات از عموم مردم و تشکل‌های مردم نهاد ؛ همکاری و مشارکت برای بررسی و تصویب آئین‌های سنتی، غذاهای محلی، مناسبت‌ و مراسم مذهبی، ورزشهای بومی و سوغات محلی در سطح شهرها و روستاهای تابعه شهرستان همدان بر اساس شاخص و ضوابط و مقررات مربوطه در فهرست میراث‌فرهنگی ناملموس است.