نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، رضا بهراملو اظهار داشت: امسال ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سیب زمینی اختصاص داشت و متوسط برداشت محصول از مزارع 42 تن در هر هکتار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه یک پنجم سیبزمینی کشور در استان همدان تولید میشود، گفت: با توجه به حجم بالای تولید سیب زمینی در استان و نیاز به استفاده بهینه از این محصول راهبردی، در کنار بحث تولید، تقویت و گسترش سردخانه، صنایع تبدیلی و صادرات نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه 4 واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان در دست احداث است تاکید کرد: در حال حاضر85 واحد سردخانه و بیش از هزار و 400 انبار سنتی با مجوز بهره برداری از سازمان جهاد کشاورزی در استان همدان فعال هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه سالانه بیش از ۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی شامل سیب زمینی،گردو، سیر، انگور و مرکبات در این استان تولید می شود.
بهراملو با بیان اینکه استان همدان در منطقه غرب کشور بیشترین سردخانه را دارد افزود: علاوه بر تولید استان، سیب زمینی تولیدی سایر استان ها در سردخانه های استان ذخیره می شود.
وی عنوان کرد: همانگونه که نیاز استان همدان در اقلام مختلف از جمله برنج و خرما و میوه از سایر استانهای کشور تامین می شود، برخی اقلام مورد نیاز سایر استانها از جمله سیر ، سیب زمینی و انگور در همدان تولید می شود.
بهراملو ادامه داد: در برنامه الگوی کشت استان همدان، کشت سیب زمینی در سالهای آینده کاهش می یابد و گیاهان کم آب بر مانند گیاهان دارویی ، زعفران، گل محمدی کشت می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: بهره وری آب در کشت سیب زمینی در استان بین 6 تا هشت کیلوگرم است و مزارع سیب زمینی آبیاری مکانیزه است.