نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، سید مسعود حسینی اظهار داشت: با توجه به اهمیت و نقش و تأثیرات ترافیک در زندگی روزانه مردم و احصا مشکلات ناشی از آن، با همراهی شورای اسلامی شهر، برنامهریزی و ریل گذاری مناسبی در سال 1402 صورت گرفت. وی ادامه داد: بعداز جلسات متعدد کارشناسی و بررسی روشهای مختلف مقرر شد با توجه به حساسیت مسأله، تقاطع بهشت به عنوان آزمونه، هوشمند شده و نتایج بررسی شود که این اتفاق در پاییز 1402 افتاد.
شهردار همدان با بیان اینکه هوشمندسازی تقاطع بهشت با تأیید پلیس و سایر مراجع ذیصلاح منجر به نتایج خیلی خوبی شد، افزود: بنابراین مصمم شدیم طرحی کلی و بزرگ در شأن مردم همدان، تدارک ببینیم. حسینی با اشاره به اینکه 12 تقاطع مهم و اصلی شهر انتخاب و در این حوزه مشخص و بعد از تهیه اسناد و مشخصات فنی لازم و طی تشریفات لازم با تعریف بودجه ای بالغ بر130 میلیارد ریال به مناقصه گذاشته شد، بیان کرد: یکی از بهترین و صاحبنامترین شرکتهای واجد شرایط، برنده مناقصه شد و مراحل اجرایی از ابتدای امسال شروع شده و با همت سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل و ترافیک شهرداری، باقدرت به پیش رفت و در مراحل پایانی است. وی تأکید کرد: سامانههایی که برای هوشمندسازی تقاطعها به کار گرفته شده، از آخرین، بهترین و متناسبترین روشها و با استفاده از روش حلقههای مغناطیسی است. حسینی بیان کرد: این حلقهها یا لوپها در اطراف خود میدانهای الکترومغناطیسی تشکیل میدهند و با عبور خودروها از روی حلقه، شدت این میدان تغییر میکند و عبور خودرو از روی آن تشخیص داده میشود. وی ادامه داد: همچنین اطلاعات مربوط به عبور خودرو در معابر تقاطع جمع میشود و با تکمیل طرح و راهاندازی نرمافزار عملکرد تقاطعها به صورت یکپارچه و با در نظر گرفتن وضعیت ترافیکی تقاطعهای مجاور مدیریت خواهد شد. شهردار همدان گفت: 10 تقاطع از 12 تقاطع مورد نظر به بهره برداری رسیده و دو تقاطع دیگر نیز در ایام پیش رو به بهرهبرداری میرسد و به مردم همدان تقدیم خواهد شد.
شهردار همدان اضافه کرد: تقاطعهای شریعتی، شکریه، پاستور، شهیدان دیباج، میدان جهاد، حبیبی، میدان پروانهها، پژوهش، میدان بعثت و بهشت بر اساس زمانبندی انجام شده و برخی دیگر در حال اتمام است. وی تأکید کرد: سطح فناوری و کیفیت نرم افزاری این سامانهها بر اساس بهترین فناوری روز دنیاست و در کشور بی نظیر است.