نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، سیدمسعود حسینی در نشست هم اندیشی با هنرمندان و اعضای هیات داوران حاضر در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، اظهار داشت: شهرداری قدردان زحمات دستاندرکاران ستاد اجرایی هستیم و با دیدن این فضا بسیاری از خاطرات خوب گذشته تداعی شده است.
وی با یادآوری مسایل و مشکلات اقتصادی شهرداری همدان، افزود: پویایی فرهنگ و هنر ارتباط مستقیمی با حوزه اقتصاد دارد پس برای تحقق این موضوع باید بر اساس زیربنای فرهنگی کارکردهای اقتصادی برنامهریزی و تامین شود.
شهردار همدان با اشاره بر استقلال عمل شهرداریها، افزود: بر این اساس و به رغم همه مشکلات اقتصادی و تحریمها موفقیتهایی قال توجهای در حوزههای مختلف شهری، اجتماعی و اقتصادی بدست آوردیم و برنامهریزیها را متناسب با حوزه گردشگری و توسعه آن تدوین کردیم.
حسینی با بیان موفقیتی که شهر همدان در ثبت جهانی هگمتانه کسب کرده است، افزود: شهر همدان از مسیر این موفقیت فرصت مناسب برای جذب سرمایهگذاران و گردشگران داخلی در اختیار دارد که بر اساس آن برنامهریزیهای انجام شده است و در دست اجرا است و برای افزایش نقش هنرمندان در این حوزه نیز برنامههایی داریم و امروز میخواهیم با بهرهمندی از تبادل نظر و نقش آفرینی شما در مسیر افزایش شادمانی، نشاط و توسعه فرهنگی در جامعه بهرهمند شویم.
وی با قدردانی از پیشنهادات ارائه شده در این نشست، از آمادگی کامل شهرداری همدان برای اجرایی شدن این پیشنهادات در حوزه توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری شهر همدان سخن گفت.
امیر مشهدی عباس دبیر بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان نیز با قدردانی از میزبانی خوب شهرداری همدان، همه مجریان و متولیان جشنواره، گفت: شرایط مناسب در شهر همدان بر روی حال ما تاثیر خوبی داشته است و وضعیت سامانه شهری همدان نحوه خوب مناسب مدیریت شهری همدان را نشان می دهد.
وی افزود: امسال شهرداری همدان متولی اجرای برنامهها و میزبانی جشنواره با مشارکت ارشاد است و شهردار همدان برای بهرهمندی از دیدگاههای هنرمندان و مهمانان این جلسه را تشکیل داده است.
وی با بیان سابقه و ظرفیتهای شهر همدان در حوزه گردشگری، ادامه داد: اما این شهر تاریخی و با قدمت برای افزایش جذب گردشگران در حوزههای مختلف نیازمند دریافت ایدههای تازه و نو است.
مشهدی عباس با اظهار امیدواریم مبنی بر این که جشنواره تئاتر کودک و نوجوان دوره بعد در هفته جهانی کودک برگزار شود گفت: برگزاری این جشنواره نیازمند تامین هزینههای آنست تقاضا داریم نمایشهای مرتبط با جشنواره و کودک و نوجوان در طول سال اجرا داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این نشست گفت: مهمانان و هنرمندان حاضر در جشنواره شور و نشاط در مضاعفی در شهر ایجاد کردند که ارمغان و مزایایی برای شهر همدان در پی خواهد داشت.
مسعود ویژه یکی از عوامل موفقیت جشنوارهها در جهان را حضور شهرداریها و حمایت از اجرای آن نام برد و اظهار کرد: با توجه به این موضوع اکنون شهرداری همدان برگزاری و حمایت از برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان را بر عهده دارد.
وی بزرگترین دستاورد جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان را شور و نشاط ایجاد شده در شهر و لبخندی که بر لبان مردم و شهروندان دیده میشود بیان کرد.
گفتنی است؛ در این نشست هنرمندان،کارشناسان و مهمانان بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با بیان دیدگاهها و نظرهای خود مسایلی به مانند افزایش توجه به سالنهای هنر نمایش، باغ کودکان، توجه شهرداری به گردشگری رویداد، تبلیغات برای حضور گردشگران از کشورها و استانهای مختلف در این جشنواره، اجرای هنرمندان در طول سال، دعوت از پیشکسوتان به مراسمهای مختلف جشنواره و غیره پرداختند.