برگزاری برنامه فرهنگی_ترویجی در روز جهانی تخم‌مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از برگزاری برنامه فرهنگی_ترویجی در روز جهانی تخم مرغ در دو مرکز آموزشی پایه در همدان خبر داد.

به گزارش فردای همدان، مهندس دَوَلو اظهار داشت: این برنامه، به صورت نمادین در دو مدرسه ابتدایی در سطح شهر همدان و همچنین در شهرستان‌ها برگزار می گردد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان هدف از برگزاری این برنامه ها را فرهنگ سازی مصرف تخم‌مرغ و افزایش دانش تغذیه ای این منبع ارزشمند غذایی و پروتئینی با کیفیت برشمرد و افزود: در تقویم جهانی روز ۹ اکتبر(۱۷) مهرماه روزجهانی تخم مرغ نامگذاری شده تا فرصتی برای شناخت خواص بی نظیر این ماده غذایی پروتئینی و تغذیه سالم خانواده ها خصوصا در سنین کودکی و نوجوانی و استفاده ازتخم مرغ در وعده های غذایی خانواده ها باشد.

دولو به برخی از خواص تخم مرغ از جمله داشتن ۱۳ نوع ویتامین ومواد معدنی ضروری به ویژه ویتامین های AوD،غیر اشباع بودن چربی آن و تاثیر نداشتن در افزایش کلسترول خون، ارزان و دردسترس بودن این ماده غذایی اشاره کرد و گفت: تخم مرغ از لحاظ ارزش غذایی کاملترین و با کیفیت ترین ماده پروتئینی برای تمام گروه‌های سنی به حساب می‌آید.