نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، دکتر مریم بهمن زاده، با تأکید بر اینکه ارتقای روند و کیفیت آموزش به یکی از دغدغههای مهم چند سال اخیر تبدیل شده است، اظهار داشت: طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی با نگاه به سیاستها، نقشهها و راهبردهای کلان کشور در سال ۱۳۹۴ ارائه گردید و سپس دانشگاههای علوم پزشکی مأمور شدند تا در چارچوب این طرح، کارگروههای نظام ملی اعتباربخشی را در سطح کلان مناطق و دانشگاهها راهاندازی کنند؛ در همین راستا، دانشگاه علوم پزشکی همدان اقدام به راهاندازی دبیرخانه دایمی اعتباربخشی و کارگروه اعتباربخشی کرده است.
دبیر اعتباربخشی دانشگاه، ضمن اشاره به راهاندازی دبیرخانه دائمی اعتباربخشی با هدف اجرای مطلوب استانداردهای اعتبار بخشی در دانشگاه علوم پزشکی همدان، افزود: این دانشگاه جزو معدود دانشگاههای کشور است که دبیرخانه دائمی اعتباربخشی در آن راهاندازی شده است.
وی به عملکرد دبیرخانه اعتباربخشی اشاره کرده و گفت: تشکیل دبیرخانه اعتباربخشی دانشگاه، تشکیل کارگروه تخصصی و اجرایی ، تشکیل تیم اعتباربخشی موسسه ای ، برنامه های آموزشی و مراکز آموزشی درمانی و کمیته کارشناسان اعتباربخشی مراکز آموزشی درمانی، تدوین شیوهنامه اجرایی اعتباربخشی و برگزاری جلسات متعدد با دبیران اعتباربخشی دانشگاههای کلان منطقه آمایشی ۳ در خصوص اعلام گزارش شاخصهای اعتباربخشی از جمله اقدامات انجام شده است.
دکتر بهمن زاده با بیان اینکه برگزاری کارگروه اجرایی اعتباربخشی با موضوع بیمارستانهای فاطمیه، اکباتان، آیتالله بهاری، مهر و امام حسین ملایر و تصویب بودجه لازم در جهت آمادگی ارزیابی بیرونی مراکز آموزشی درمانی در اولویت قرار گرفت، خاطر نشان کرد: در همین راستا جلسه کارگروه تخصصی اعتباربخشی با تیم اعتباربخشی موسسهای و برنامههای آموزشی و مراکز آموزشی درمانی در جهت ارتقای شاخصها برگزار شد.
دبیر اعتباربخشی دانشگاه همچنین به بررسی و پیگیری وضعیت خوابگاههای دانشجویی اشاره کرده و گفت: در این مدت جلساتی برای آموزشی شدن پنج بیمارستان شهرستان ملایر، نهاوند و بهار برگزار شده است.
وی با بیان اینکه در جهت ارتقا استانداردهای اعتباربخشی نیازسنجی کردیم، گفت: در این راستا کارگاه مهارتآموزی و آموزش مبتنی بر شواهد در شهریور ماه ۱۴۰۳ بصورت حضوری و وبینار جهت دانشگاههای کلان منطقه برگزار شد .