نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی، به دستاوردهای شاخص دانشگاه علوم پزشکی همدان در دولت سیزدهم اشاره و اظهار داشت: خوشبختانه طی این مدت در حوزه درمان موفق شدیم بیش از ۴۰۰ تخت به مجموع تختهای بیمارستانی اضافه کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه تنها با افتتاح بیمارستان اکباتان به عنوان بیمارستان کودکان ۲۷۰ تخت به تعداد تختهای بیمارستانی افزوده شد، گفت: همچنین با افتتاح و راهاندازی ساختمان جدید بیمارستان فاطمیه به عنوان مرکز NICU نوزادان و مرکز درمان ناباروری بیش از ۸۰ تخت به ظرفیت خدمات تخصصی زنان و نوزادان افزوده شد.
وی در خصوص رادیوتراپی مرکز جامع سرطان نیز بیان کرد: رادیوتراپی مرکز جامع درمان سرطان بعثت به عنوان نخستین مرکز دولتی رادیوتراپی استان راهاندازی شد و خدمات تقریباً رایگان به مردم استان و خارج از استان ارائه میکند.
مجذوبی با بیان اینکه هدفگذاری تکمیل پروژههای دانشگاه به صورت صد درصدی محقق شده است، افزود: در این مدت ۳۳خانه بهداشت، پایگاه و مرکز جامع سلامت با گستره خدمترسانی به ۴۰۵ هزار نفر افتتاح و بهرهبرداری شده است.
تحقق صددرصدی پروژههای عمرانی با بهرهبرداری از ۶۸ پروژه حوزه سلامت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در مجموع در طول نزدیک به سه سال با احتساب پروژههای هفته دولت، بیش از ۶۸ پروژه با اعتباری نزدیک به یک هزار و ۶۰۰میلیارد تومان در سطح استان همدان مورد بهرهبرداری قرار گرفت که متراژ بیش از ۹۷ هزار مترمربع را شامل میشود.
وی در ادامه گفت: در این دوره سعی کردیم یک مرکز ویژه برای طب ایرانی در مرکز استان راهاندازی کنیم و طبقه همجوار آن را به عنوان مرکز آموزش طب ایرانی درنظر بگیریم تا بدین ترتیب هم ارائه خدمت درمانی داشته باشیم و هم مرکزی برای آموزش علاقمندان و دانشجویان رشتههای مختلف پزشکی که آموزشهای لازم را در این زمینه را ببینند.
مجذوبی بیان کرد: در زمینه راهاندازی مراکز دندانپزشکی، هم بیمارستان دندانپزشکی پورسینا (بیمارستان دندانپزشکی تحت بیهوشی) را داشتیم و هم در بیمارستان کودکان اکباتان بخش دندانپزشکی را راهاندازی کردیم و هم در کلینیکهای ویژه خدمات دندانپزشکی توسعه پیدا کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: این دانشگاه طی سه سال گذشته در حوزه دانشجویی، فرهنگی خدمات شایانی ارائه داده است به طوریکه ۱۰۰۰ تخت خوابگاهی در حوزه دانشجویی به ظرفیت موجود اضافه شد.
وی ادامه داد: برخی خوابگاهها هم که مشکلات عدیدهای داشتند، با هزینههای بالایی بهسازی شده و آماده بهرهبرداری هستند و در ترم جدید -مهرماه سالجاری- مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
مجذوبی با بیان اینکه در مجموع در حوزه توسعه تختهای خوابگاهی در سطح کشور دوم و در رفاه دانشجویی اول شدیم و در حوزه فرهنگی بین پنج دانشگاه اول قرار گرفتیم، اظهار داشت: این افتخارات باعث شد میزبانی جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ را به استان دهند و این جشنواره در همدان برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه در حوزه تحقیقات و فناوری عنوان کرد: در این حوزه در چند محور توانستیم رشد و توسعه ایجاد کنیم؛ به ویژه در بحث زیرساخت که اتفاق خوبی در سطح دانشگاه افتاد و میتوانیم بگوییم یکی از دانشگاههای ممتاز در این زمینه بودیم به طوریکه به عنوان نخستین دانشگاه مجوز راهاندازی پارک علم و فناوری سلامت را در دولت سیزدهم دریافت کردیم و در مجموع چهار دانشگاه موفق به انجام این کار شدند.
وی اظهار داشت: یکی از آرزوهای بسیاری از اعضای هیأت علمی ما در دانشگاه احداث پژوهشکده در دانشگاه بود که محقق شد و اینک صاحب چهار پژوهشکده و نخستین پژوهشگاه سلامت استان هستیم و با دریافت مجوز و تأسیس پژوهشگاه سلامت ابنسینا و پارک علم و فناوری سلامت، زیست بوم فناوری سلامت استان همدان تکمیل شدهاست.
مجذوبی با اشاره به اینکه در حوزه تولید دانش، یکی از معدود دانشگاههایی هستیم که تراز تولید دانش ما نسبت به سالهای گذشته مثبت بود، گفت: در حوزه انتشار دانش نیز از مجموع ۱۶ مجله علمی منتشر شده در دانشگاه، هفت مجله در پایگاههای استنادی معتبر نمایه شدند که ۴ مورد آن در این دوره مدیریتی نمایه شدهاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به قرارگرفتن دانشگاه در رتبهبندیهای بینالمللی، افزود: ما در هیچ یک از رتبهبندیهای بینالمللی نبودیم که همین امر منجر شده بود برخی از کشورها دیگر به ما دانشجو ندهند و اگر دانشجویی آمده بود، انصراف دهد اما خوشبختانه اقدامات جدی صورت گرفت و ما در رتبهبندی لایدن و شانگهای قرار گرفتیم به طوریکه در رتبهبندی شانگهای بین ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا طبقهبندی شدیم.
وی همچنین به راهاندازی معاونت بینالملل در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در مورد برخی رتبهبندیهای بینالمللی هم اقداماتی انجام دادیم که همین امر باعث خواهد شد همدان در جای جای دنیا شناسانده شده و علاقمندان همدان را برای تحصیل انتخاب کنند.
به گفته مجذوبی، در ذیل حوزه تحقیقات، کمیتههای متفاوتی داریم که بعضاً توانستند در کشور رتبههای خوبی کسب کنند؛ از جمله در اخلاق در پزشکی رتبه اول را به خود اختصاص دادیم. رتبه دوم کمیته تحقیقات دانشجویی و رتبه چهارم را در اثربخشی کسب کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در حوزه آموزش حدود ۷۰ عضو هیأت علمی در این دوره جذب شد که شاید رکوردی در این زمینه باشد و اینک به حدود ۵۳۷ نفر عضو هیأت علمی رسیدهایم که با جذبهای در حال انجام، به ۵۵۰ نفر نیز افزایش خواهد داشت، تأکید کرد: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی همدان در همه حوزهها رشد متوازن داشته است.
وی با بیان اینکه زمین ساخت بیمارستان هزار تخت خوابی به ما تحویل داده شده است، گفت: آماده کلنگزنی هرچه سریعتر این بیمارستان بزرگ هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: به دنبال این هستیم محصولاتی که اکنون در دانشکده داروسازی و پارک علم و فناوری تولید میشود در آیندهای نه چندان دور با برند دانشگاه و ابنسینا تولید شود و به دست مصرف کننده برسد.
وی با اشاره به اینکه این دوره از مدیریت دانشگاه علوم پزشکی همدان در حوزه درمان در بخشهای مختلفی نظیر ارتقای فضای فیزیکی و افزایش تعداد تختهای بیمارستانی، بخشهای دیالیز و تجهیزات بیمارستانی ورود کردیم ادامه داد: درمان ناباروری یکی از اولویتهای ما در خصوص جوانی جمعیت بود که خوشبختانه تمام اهداف مورد نظر به صورت صد درصد محقق شد.
مجذوبی با بیان اینکه یکی از کارهای ویژه و شاخص ما موضوع مرکز فرهنگی تاریخی یا موزه تاریخی پزشکی بود که از آن بهره برداری شد، گفت: امیدواریم با حمایتها این موزه در شأن مردم استان ارتقا پیدا کند.
وی با اشاره به توسعه رشتهها و رشته مقطعها در حوزه آموزش خاطرنشان کرد: ۱۵ رشته مقطع به مقاطع آموزشی دانشگاه اضافه شده که موفقیت بزرگی به شمار میآید و حفظ کلان منطقه غرب کشور و قطب آموزشی غرب کشور را در این دوره از مدیریت داشتیم که این مهم نیز در ارتقای جایگاه آموزشی دانشگاه بسیار مهم است.