نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار فردای همدان، یوسف شعبانی در نشست خبری با اصحاب رسانه در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: در مجموعه دستگاه های اجرایی، نهادی به عنوان شورای امر به معروف و نهی از منکر داریم و ابلاغیه هایی می آید که در راستای این فریضه دینی است.
مدیرکل تعاون کار رفاه و امور اجتماعی استان همدان با بیان اینکه نسبت شورای امر به معروف و نهی از منکر کمیته ذی ربط تشکیل دادیم، افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی استان با ۲ نگاه تکلیف شرعی و تکلیف اداری در این راستا برنامه های خود را اجرا می کند.
وی با اشاره به اینکه تکلیف شرعی اولویت اول است، بیان کرد: چراکه امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین است و باید خارج از اینکه در چه مسندی هستیم آن را انجام دهیم.
شعبانی با تاکید بر اینکه اولویت بعدی تکلیف اداری، است، گفت: در راستای قانون امر به معروف نهی از منکر شورای فرهنگ عمومی کشور ۴ تکیلف برای تشکیلات اداری به صورت عام پیش بینی کرده است، از جمله ترتیبی حاصل کنیم تا فضاهای اداری موجود در حوزه آقایان و بانوان تفکیک شده باشد، آموزش ها در حوزه عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر پیوست شود و همچنین کارهای تبلیغی، اطلاع رسانی نیز در این راستا صورت گیرد.
مدیرکل تعاون کار رفاه و امور اجتماعی استان همدان با اشاره به اقدامات ویژه در این اداره کل، عنوان کرد: سرفصل های امر به معروف و نهی از منکر را با فرایندهای تخصصی به یک مدل تبدیل و باید و نبایدهایی را تعریف کردیم.
وی با تاکید بر اینکه امر به معروف را در حوزه اشتغال بومی سازی کردیم، ادامه داد: در راستای نهی از منکر نباید تسهیلات به افراد غیر متخصص ارائه شود و یا افرادی مه عدم ارائه صورت های مالی دارند.
شعبانی اظهار داشت: جلوگیری از آسیب های اجتماعی، ترویج ورزش کارگری و از جمله مدل های بومی سازی شده امر به معروف و نهی از منکر در اداره تعاون کار رفاه و امور اجتماعی استان همدان است و با این مدل در مجموعه مان کار می کنیم.
مدیرکل تعاون کار، رفاه و امور اجتماعی استان همدان در پایان با بیان اینکه منشا امر به معروف و نهی از منکر نگاه است، خاطرنشان کرد: اصل امر به معروف به من حکم می کند در حوزه اشتغال فارغ التحصیلان فعالیت داشته باشم.