رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان:

ایجاد بازارچه‌های محلی در مناطق 4 گانه شهر ضروری است

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان گفت: به منظور تمرکز زدایی از بازار مرکزی و حل معضلات و مشکلات امسال باید در چهار منطقه حداقل چهار سوله به منظور راه‌اندازی بازارچه‌های محلی ایجاد شود.

به گزارش فردای همدان، علی‌اکبر نظری در کمیسیون خدمات شهری شورا با موضوع ساماندهی بازار رینگ مرکزی و گزارش عملکرد احداث بازارچه‌های محلی، اظهار داشت: مصوبات و جلسات بسیاری طی سال‌های گذشته در خصوص این موضوعات بوده اما شهرداری حتی به یک مورد از این مصوبات توجه نداشته است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان به موضوع روز بازارها و ایجاد معضلات بسیار در مناطق اشاره کرد و گفت: در بحث روز بازار کوی خاتم موضوع رسیدگی و نزدیک به ختم بود که متأسفانه با ورود شهردار و فرماندار این مورد رها شد و تاکنون نیز به نتیجه نرسیده است.

وی بیان کرد: به منظور تمرکز زدایی از بازار مرکزی و حل معضلات و مشکلات امسال باید در چهار منطقه حداقل چهار سوله به منظور راه‌اندازی بازارچه‌های محلی ایجاد شود.

نظری با تأکید بر اینکه درآمد پایدار در مناطق و با ایجاد بازارچه‌های محلی محقق خواهد شد، افزود: در گذشته وجود مغازه‌ها، مسجد، چمن‌ها و… سنجیده و برای تمرکززدایی بازار بوده و این موضوع باید احیا شده و محلات را از رکود نجات دهیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با بیان اینکه پول در شهرداری وجود دارد اما برنامه‌ریزی نیست، عنوان کرد: باید ضرورت‌های جامعه در حوزه‌های مختلف احساس و موارد احصا شود.

وی ادامه داد: سیاست‌های کلان شورای شهر در اوایل هر دوره به منظور سیاست‌گذاری شهرداری ابلاغ می‌شود که تأکید بر ایجاد بازارچه‌های محلی یکی از این موارد از دوره‌های قبل بوده است.

نظری با تأکید بر اینکه شهرداری در تمام مناطق زمین برای ایجاد بازارچه‌های محلی دارد، خاطرنشان کرد: حتی در صورت فراهم نبودن این امکان شهردای به منظور رفاه حال شهروندان با تعامل و رایزنی می‌تواند زمین‌هایی را از سایر دستگاه‌ها خریداری و یا اجاره کند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان در ادامه با بیان اینکه در بحث ساماندهی بازار رینگ مرکزی نیز خیابان بوعلی را برای آرامش مردم سنگ فرش کردیم، یادآور شد: متأسفانه فعالیت بساط گستران به ویژه غیربومی‌ها در پیاده‌راه بوعلی موجب نارضایتی مردم و کسبه شده است.

وی اظهار داشت: پیاده‌راه بوعلی سنگری برای فعالیت بساط گستران غیربومی و بروز برخی ناامنی‌ها، بزه‌ها و نارضایتی‌ها شده است و امسال باید تدبیری برای حل این معضل اندیشیده شود.

نظری با تأکید بر اینکه در موضوعات ذکر شده نیاز به برنامه‌ریزی و ساماندهی است، گفت: بهترین راهکارها در این خصوص از طرح ناحیه محوری تا ساماندهی ارائه شد اما شهرداری ترتیب اثر نداده است.