نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، جواد زنگنه، روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی و بازدید ترویجی خبرنگاران از نهالستان قدس اظهار داشت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور سهم استان همدان سه میلیون اصله نهال است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر افزود: سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال در نهالستان قدس ملایر در راستای طرح مردمی «کاشت یک میلیارد درخت» تولید میشود.
وی ادامه داد: مساحت نهالستان ۲۰ هکتار است و گونههایی همچون داغداغان، بلوط ایرانی(بلوط زاگرس)، لیلکی، شیرخشت، آلبالو وحشی، بنه (پسته وحشی)، صنوبر، سپیدار، سنجد، بلوط، افرا، کاج تهران، سرو نقرهای، سیاه تلو، ارژن، بادام شیرین، گلابی جنگلی، بادامک، توت و اقاقیا در این نهالستان کشت شده است.
زنگنه بیان کرد: نهالهای نهالستان قدس بدون اعتبار دولتی و با همکاری یک شرکت خصوصی با اهداف زیست محیطی، تولید میشود، در حالیکه هزینه تولید هر نهال حداقل ۱۵۰ هزار ریال است و ما موظف هستیم نهالها را به صورت رایگان توزیع کنیم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر همچنین با اشاره به گرمای بیسابقه در تابستان امسال و وقوع آتشسوزیها، گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه مورد آتشسوزی در مراتع این شهرستان داشتیم که در وسعت بسیار و حاشیه جادهها رخ داد و از این نظر ملایر یکی از موفقترین شهرهای کشور در حوزه پیشگیری از آتشسوزی بود.
وی با بیان اینکه سه سال متوالی هیچ آتشسوزی در این شهرستان نداشتیم، ادامه داد: علت این آتشسوزیها عمدتا عوامل انسانی بود و با توجه به پوشش گیاهی، پیشبینی ما این بود امسال بیش از ۱۵ آتشسوزی داشته باشیم که به دلیل کنترل و نظارت شبانهروزی اکیپهای اطفاء حریق، مدیریت بحران و کمک اهالی، این موارد در روستاها کنترل شد.
زنگنه با بیان اینکه تاکنون ۲۰ فقره تفاهمنامه با دهیاران روستاها منعقد و بسیاری از آتشسوزیها در نطفه خفه شد، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه ملایر گستردهترین شهر استان از نظر پراکنش روستایی است، تیم اطفاء حریق اداره منابع طبیعی، در مدت زمان بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به محل آتشسوزی میرسد.
گفتنی است؛ در پایان این بازدید ترویجی، از خبرنگاران و همیاران رسانه ای شهرستان ملایر تقدیر شد.