نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گروه جامعه: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان از راهاندازی مرکز مشاوره خدمات کارآفرینی سمنهای جوانان در همدان خبر داد. به گزارش “فردای همدان”، احمد توصیفیان ظهر در نشست هماندیشی سازمانهای مردمنهاد جوانان اداره کل ورزش و جوانان در همدان با بیان اینکه نیروی جوان کشور محور اصلی توسعه کشور است، […]
گروه جامعه: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان از راهاندازی مرکز مشاوره خدمات کارآفرینی سمنهای جوانان در همدان خبر داد.
به گزارش “فردای همدان”، احمد توصیفیان ظهر در نشست هماندیشی سازمانهای مردمنهاد جوانان اداره کل ورزش و جوانان در همدان با بیان اینکه نیروی جوان کشور محور اصلی توسعه کشور است، اظهار کرد: چگونگي روند توسعه اقتصادي – اجتماعي هر کشور را منابع انساني آن تعيين مي کنند. منابع انساني پايه اصلي ثروت ملت ها را تشکيل مي دهد. بنابراين بهره برداري کامل و متناسب از منابع انساني هر کشور بايد به عنوان يک از هدف هاي راهبردي توسعه در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: بيكاري هر نهاده توليد به منزله از دست رفتن فرصت بهرهبرداري از آن براي توليد محصول است؛ انباشته شدن فرصتهاي از دست رفته در هر كشوري در طي زمان منجر به ضعف نسبي اقتصاد آن در مقايسه با ساير كشورها ميشود.
توصیفیان بیان کرد: در ميان عوامل توليد، عدم اشتغال نيروي انساني افزون بر آثار اقتصادي، به دليل آثار اجتماعي، فرهنگي و سياسي از اهميت بيشتري برخوردار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان عنوان کرد: در ايران نيز، در كنار نامطلوب بودن بيكاري آنچه مشكل تامين اشتغال را در سال هاي پيش رو به مبرمترين ضرورت برنامه ريزي تبديل كرده است به سن كار رسيدن موج جمعيتي حاصل از نرخ رشد بالاي جمعيت در سال هاي اوليه انقلاب است.
وی ادامه داد: از آنجا كه فشار عرضه باعث گسترش بيشتر بي تعادلي در بازار كار در سال هاي اخير شده است، تحليل اين بازار بدون شبيه سازي درون زاي سيستم جمعيتي كشور و عرضه نيروي كار از جامعيت لازم برخوردار نخواهد بود.
توصیفیان ابراز کرد: از طرف ديگر، تقاضاي نيروي كار همانند تقاضا براي ساير نهادههاي توليد، تابعي مشتق شده از تابع توليد كشور است؛ لذا، حاصل از تعامل متغيرهاي مختلف سيستم اقتصادي است. بنابراين، شبيهسازي نرخ بيكاري نيروي كار به شبيه سازي حجم زيادي از روابط اقتصادي و جمعيتي نياز دارد.
دکتر توصیفیان گفت: «خوشبختانه کشور ما در پنجره جمعیتی و فرصت طلایی قرار دارد یعنی بیش از 70 درصد جمعیت کشور بین 15 تا 64 سال قرار دارند و نزدیک به یک سوم جمعیت بین 25 تا 40 ساله هستند. خیل عظیمی از جوانان که اگر توانمند شوند، تحصیلات، شغل و مسکن داشته باشند و ازدواج کنند می توانند یک جهش اقتصادی را در ایران ایجاد کنند و همان اتفاقی که در ژاپن، چین و کره افتاد را شکل دهند. شاید مصداقی از تاثیر پنجره جمعیتی موفقیت های چشمگیر جوانان ورزشکار در سالهای اخیر باشد.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه آموزشها باید در راستای بازار کار جوانان باشد، گفت: به زودی سمینار تعاونیهای آموزشی در همدان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 6 مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در استان همدان فعال است، اظهار کرد: آمادگی داریم مرکز مشاوره خدمات کارآفرینی ویژه سازمانهای مردمنهاد راهاندازی کنیم.
توصیفیان تصریح کرد: سمن ها نقش بازوان دستگاه های اجرایی را دارند و رابط مردم ، دولت و زبان گویای انان هستند . آنها با مطالبه گری و نقد سازنده می توانند نقش بسیار موثری در رفع مشکلات و اصلاح امور داشته باشند .
وی خاطرنشان کرد: ما باید از ظرفیت سمن ها به عنوان نیروی جوان ، خوش فکر و دلسوز که می توانند بهترین مشاوران دستگاه های اجرایی باشند ، استفاده نماییم و با بهره گیری از اندیشه های آنان در اتاق فکر به بروز شدن برنامه های دستگاه ها کمک کنند .
گفتنی است: در پایان هم منتخبین انجمن های مردم نهاد ضمن گزارش عملکرد خود راهکارهای هم در زمینه های مختلف دادند که مورد استقبال ریاست اداره ورزش و جوانان قرار گرفت و مقرر شد در این زمینه نشستهای با کارشناسان اداره به طور مداوم برگزار شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.