نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در جلسه افتتاحیه هیأت بهبود و تحول معاونت تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر که با حضور ملاعلیا معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر و شاهبوداغیان مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان برگزار شد، اظهار کرد: استان همدان دارای 835 هزار مشترک برق است.
وی با بیان اینکه انرژی تحویلی ما در سال گذشته 4 هزار و 260 میلیون کیلووات ساعت بوده است، گفت: تلفات انرژی استان نیز در سال 1401، 9.5 درصد بوده که طی سالهای اخیر روند کاهشی داشته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: در حال حاضر این شرکت با 11 هزار و 269 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 8 هزار و 668 کیلومتر شبکه فشار ضعیف، 19 هزار و 307 ترانسفورماتور و 302 فیدر 20 کیلوولت به مردم استان خدمترسانی میکند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام روستاهای استان برقدار هستند، تصریح کرد: پیک بار همزمان محقق شده استان نیز 801 مگاوات است.
سهرابی بیدار با اشاره به اینکه ماموریت شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، توزیع برق مطمئن و پایدار برای همه مشترکین است، گفت: برای دستیابی سریع به این مهم چهار محور استراتژیک از قبیل افزایش قابلیت اطمینان شبکه، هوشمندسازی، افزایش و ارتقاء بهرهوری و مشتریمداری و ارتباط دوسویه و مستمر با مشتریان را تعریف کردهایم که بر اساس آنها حرکت میکنیم.
وی افزود: در راستای قابلیت اطمینان شبکه از سال 1401 تاکنون اصلاح شبکه 237 روستا از قبیل جابجایی 2 هزار و 300 اصله پایه، اصلاح و تقویت یک هزار و 652 کیلومتر شبکه 20 کیلوولت با تعویض 826 اصله پایه، احداث 64 کیلومتر شبکه روستایی و تبدیل 174 کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در مناطق روستایی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه تاکنون 53 درصد شبکه فشار ضعیف استان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است، گفت: در مجموع اعتبار اقدامات انجام شده در قالب عوارض روستایی از سال 1401 تاکنون به میزان 114 میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: اصلاح تابلوهای 20 کیلوولت پستهای زمینی به تعداد 60 دستگاه و برق رسانی به چاههای آب شرب شهر همدان به میزان 18 کیلومتر فشار متوسط طی مدت سه روز از دیگر اقدامات این شرکت است.
سهرابی بیدار با اشاره به استفاده از ظرفیت خط گرم عنوان کرد: در حال حاضر نرخ انرژی توزیع نشده ما به 0.91 دقیقه در روز به ازای هر مشترک رسیده است.
وی بازدید از شبکههای توزیع و تعمیرات پیشگیرانه انجام شده در شبکههای توزیع استان را از دیگر فعالیتهای اجرایی در حوزه قابلیت اطمینان شبکه برشمرد و اظهار کرد: برگزاری مانورهای رزمایشی از مهمترین اقدامات است که همزمان با اجرای مانورها تعمیرات و اصلاح شبکه نیز صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی و بازدید و تست آماده بکاری مولدهای برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس و مهم به همت گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل این شرکت افزود: برگزاری جلسات و گشتهای مشترک با نیروی انتظامی نیز از اقدامات مؤثری است که موجب کاهش سرقتها شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای هوشمندسازی تصریح کرد: هوشمندسازی شبکه توزیع استان در ابتدای سال 1401 با نصب 25 کلید آغاز شد و در حال حاضر این میزان به 106 کلید رسیده است.
سهرابی بیدار با اشاره به محور افزایش بهرهوری یادآور شد: در این راستا به همت بازار برق شرکت، سهم ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان همدان نسبت به کل نیروگاههای خورشیدی بهرهبرداری شده در کشور، 11 درصد است و در حال حاضر 8 نیروگاه با توان 48.9 مگاوات در حال فعالیت بوده و همدان یکی از استراتژیکیترین و بهترین نقاط برای تولید نیروگاههای خورشیدی است.
وی از ارسال 33 عنوان مقاله به کنفرانس سیرد خبر داد و افزود: بیش از 52 تجربه نیز در سامانه «پایگاه تجارب صنعت آب و برق وزارت نیرو» ارسال و بارگزاری شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به فعالیتهای انجام شده در راستای ارتباط دوسویه با مشتریان عنوان کرد: در این زمینه نیز یک هزار و 800 دستگاه روشنایی برای متقاضیان روستایی نصب و 33 هزار و 991 انشعاب به متقاضیان جدید واگذار شده است.
وی پاسخگویی مناسب از طریق اپلیکیشن «برق من»، افزایش خطوط E1 به 9 خط و پاسخگویی همزمان 270 مشترک، رفع حريم و شناسائي نقاط حادثه خيز، راهاندازی 16 اکیپ محورهای روستایی و چهار اکیپ دفتر اتفاقات و عملیات روستایی برای تسریع در رفع خاموشی مشترکین روستایی را از دیگر اقدامات اجرایی در حوزه مشتریمداری برشمرد.
سهرابی بیدار با اشاره به تبدیل وضعیت 177 نفر از مشمولین ایثارگری عنوان کرد: انعقاد تفاهم نامه سه جانبه فی ما بین دانشگاه آزاد، سازمان فنی حرفه ای و شرکت توزیع برق استان همدان در راستای آموزش پیمانکاران و برگزاری دوره آموزشی تبدیل سیم به کابل خودنگهدار به روش خط گرم برای اولین بار در شرکت نیز از دیگر اقدامات بوده است.