نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار فردای همدان، مهرداد آهکی ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار داشت: در ایام اربعین حسینی اعزام بیش از ۱۸ هزار زائر اربعین با ۱۰۰ دستگاه اتوبوس انجام شد و در این راستا موفق عمل کردیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان با بیان اینکه در این مدت ۴۳ درصد کاهش تصادفات جادهای را نسبت به مدت مشابه داشتیم، افزود: در نرخ تصادفات استان دوم کشور بودیم و در هفت ماهه سال جاری در کاهش فوتی ها در رتبه پنجم قرار داریم و امیدواریم در ۹ ماهه امسال و در پایان سال در تمام زمینهها به رتبه اول یا دوم برسیم.
وی با بیان اینکه پلیس راه نیز رتبه اول کشور را کسب کرده که نشاندهنده موفقیت عملیات حمل و نقل است، عنوان کرد: در زمینه روکش آسفالت راهها ۵۰۰ کیلومتر انجام شده است این در حالی است که در برش استانی ۱۵۰ کیلومتر بود و ما ۳۵۰ کیلومتر بیشتر انجام دادهایم.
بهرهمندی ۱۸ روستا از راه آسفالت
آهکی با اشاره به اینکه ۴۲ کیلومتر آسفالت راه روستایی را انجام دادیم، بیان کرد: این میزان آسفالت راه روستایی طی ۴۳ سال گذشته بینظیر بوده است و ۱۸ روستا از نعمت راه آسفالت بهرهمند شدهاند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با بیان اینکه در زمینه خطکشی ۳ هزار و ۳۰۰ کیلومتر انجام شده است، ادامه داد: بیش از ۳ هزار تابلوی علائم راهنمایی و رانندگی در جادهها نصب شده است.
وی گفت: در زمینه افزایش هزینه عوارض راهداری و هزینه کشور که به بهسازی و مرمت راهها برمیگردد بیش از ۵۰ درصد افزایش هزینههای راهداری را داشتیم که بین استانها موفق بوده است.
آهکی با تاکید بر اینکه در عملیات راهداری نیز راهداران آمادگی لازم را دارند، اظهار داشت: ۳۵۰ وسیله سبک، نیمهسنگین و سنگین در راهدارخانهها مستقر شده و راهداریها تجهیز و مرمت شدهاند و همچنین ۵۵۰ همکار راهداری نیز آماده عملیات راهداری زمستانی می باشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان ادامه داد: در زمینه تعمیرات ماشین آلات راهداری، بیش از ۳ برابر اعتبارات سال گذشته ماشین آلات تعمیر اصولی شده است.
وی با اشاره به اینکه ۸۸۷ نقطه حادثهخیز در سطح کشور شناسایی شده است، افزود: ۵۲ نقطه حادثهخیز در سطح استان وجود دارد که همدان جزو استانهایی است که نقاط حادثهخیز آن بیش از ۵۰ مورد است و جزو ۲۰ استانی است که با اعتبارات ملی و استانی باید رفع شود.
آهکی با بیان اینکه از این ۵۲ نقطه حادثهخیز استان همدان مقرر شده ۲۲ نقطه را رفع کنیم و ۳۰ نقطه نیز برای سال بعد در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: هشت نقطه از ۲۲ نقطه حادثهخیز رفع مشکل شده است؛ رفع پنج نقطه حادثهخیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، هفت نقطه نیز از ۷۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با عملیات کمی به بهرهبرداری خواهند رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان در خصوص ناوگان عمومی حمل و نقل با بیان اینکه استان همدان در زمینه عمر ناوگان عمومی از متوسط کشوری پایینتر است و باید ناوگان عمومی استان به متوسط کشوری برسد، ادامه داد: بر این اساس این موضوع از تبصره ۱۸ نیز تامین اعتبار شده تا بتوانیم ناوگان را نوسازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ دوربین ثبت تخلفات در راههای استان نصب است، بیان کرد: ۳۲ سامانه ثبت نیز با اعتبارات تدریجی ۱۰۰ میلیارد تومان طی دو سال ایجاد شده که کنترل پایش رانندگان را دارند.
آهکی در ادامه با بیان اینکه جاده علیصدر از جادههای پرتصادف استان است، افزود: چهارخطه کردن این جاده در دستور کار راه و شهرسازی است و در حال حاضر عملیات خوبی در حال انجام است؛ کل این مسیر باید چهار بانده شود اما ۳۰ کیلومتر در دست اقدام است و برای مابقی مسیر نیز باید راهکار کوتاه مدت و بلند مدت برای کاهش تصادفات داشته باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان، در پایان خاطرنشان کرد: راهداری همدان بدون زیر پاگذاشتن مسائل فنی چهارخطه کردن بخشی از مسیر در منطقه خانآباد را آسفالت و تعریض سه کیلومتر آن را عهدهدار شده است.