نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، دکتر مجذوبی در نشست مشترک با اعضای هیئت رئیسه و کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی همدان ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی، با اشاره به اینکه جلسات متعددی در دانشگاه در راستای تقویت ارتباط با حوزه صنعت بر مبنای مسئولیتپذیری اجتماعی برگزار شده است اظهار کرد: تعامل دانشگاه با بازار و حوزه صنعت بسیار ضروری است و لازم است در این خصوص، هماهنگی و همسویی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: در حوزه سلامت، کیفیت قابل چشمپوشی نیست و تاکید مقام معظم رهبری نیز همواره بر ارتقای کیفیت است بر این اساس، ایجاد تعامل بین دانش خدمات و محصلات حوزه سلامت و عرضهکنندگان خدمت یا کالا بسیار مهم و مؤثر است.
دکتر مجذوبی ادامه داد: در حوزه سلامت، خدماتی به مردم ارائه میشوند که بسیار ارزشمند است اما زیرساختهای قدیمی یا محدودیت امکانات روند ارائه خدمت را با کندی یا مشکلاتی مواجه میکند که سازمانها یا خیرین میتوانند با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی در حمایت از این بخش، به افزایش کیفیت ارائه خدمات کمک کنند.
وی با بیان اینکه مشارکت در پروژههای حوزه سلامت به صورت خیّرسازی پروژهها یا فراهم کردن زمینه مسیولیت پذیری اجتماعی نیز راهکاری موثر در تقویت ارائه خدمات سلامت به مردم است گفت: داشتن درآمد پایدار یکی از مهمترین دغدغههای برخی بخشهای حوزه سلامت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: هدایت سهم مسئولیتپذیری اجتماعی سازمانها و خیرین در برخی استانها بسیار موفق بوده که لازم است در استان همدان نیز به صورت برنامهریزی شده پیشبینی شود.
وی با اشاره به ورود تخصصی دانشگاه به تولید دارو، یادآور شد: در حال حاضر با شتابی که در اجرای عمیق و هدفمند برنامهریزی راهبردی دانشگاه صورت گرفته، اتفاقات مبارکی رقم خورده است که از آن جمله میتوان به برنامهریزی در جهت تحقق زیرساختهای نخستین پیوند مغز و استخوان در استان اشاره کرد.
دکتر مجذوبی اضافه کرد: در راستای توسعه اهداف سلامت، سیاستهای متنوعی در دانشگاه در وجوه مختلف برنامهریزی شده که یکی از آنها بینالمللیسازی است البته این مهم نیازمند تعریف زیرساختهایی نظیر خوابگاه است که مجوز احداث آن در دو بخش دخترانه و پسرانه اخذ شده است.
وی در ادامه از عزم بلند و اراده قوی مدیران دانشگاه در جهت تحقق جهشهای علمی و توسعهای خبر داد و افزود: تقویت ارتباطات بین داخل و خارج کشور در حوزه سلامت میتواند در نتیجه بینالمللی سازی ایجاد شود که هم آورده مالی و هم تقویت ارتباطات را در پی داشته باشد.
صنعت تجهیزات پزشکی کشور از بروزترین حوزههای صنعتی کشور است
دکتر رامین رحیمیان عضو هیئت رئیسه و رییس کمیسیون اقتصاد سلامت در اتاق بازرگانی استان نیز در این نشست با بیان اینکه اتاق بازرگانی استان همدان سومین اتاق بازرگانی کشور است که کمیسیون اقتصاد سلامت در آن شکل گرفته است گفت: این ظرفیت با هدف تقویت تولید و عرضه در حوزههای دارو، تجهیزات پزشکی و دیگر حوزههای سلامت تشکیل شده است.
وی هدف از این دیدار و گفتگو را پیگیری مصوبات کمیسیون مزبور و آشنایی بیشتر اعضای اتاق بازرگانی با مسئولین حوزه سلامت در استان عنوان کرد و افزود: این تعاملات در راستای اصلاح برخی قوانین و تسهیل در حمایت از اقتصاد سلامت میتواند مؤثر باشد.
این عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی استان همدان با بیان اینکه صنعت تجهیزات پزشکی کشور از بروزترین حوزههای صنعتی کشور است گفت: اصلاح تعرفههای صنعت سلامت میتواند سرمایهگذاران را از داخل و خارج استان به فعالکردن این حوزه جذب کند.
وی همچنین به موضوع گردشگری سلامت در استان اشاره و بیان کرد: در زمینه توریسم سلامت نیز میتوان فعالیتها و برنامهریزیهای مشترک متعددی ایجاد کرد که به توسعه زیرساختهای استان منجر شود.
دکتر رحیمیان ادامه داد: در خصوص بینالمللی کردن دانشگاه میتوانیم با تبلیغات در کشورهایی که با آنها ارتباط داریم به تقویت این حوزه نیز کمک کنیم.