نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، حجت الاسلام علی عزیزی یکشنبه ۴ تیر در مراسم افتتاحیه و رونمایی از پوستر طرح غنی سازی اوقات فراغت استان همدان، افزود: ۲۶۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر استان همدان مجری طرح اوقات فراغت هستند و ۵۰۰ مرکز فرهنگی شامل انجمن های فرهنگی، هنری، ادبی، مؤسسات قرآنی و مجتمع های فرهنگی، هنری در سراسر استان کلاس های آموزشی متنوعی برای غنی سازی اوقات فراغت نسل جوان برگزار می کنند.
وی ادامه داد: همچنین برنامه های اوقات فراغت در مؤسسات قرآنی، انجمن های ادبی، انجمن خوشنویسان، آموزشگاههای رشته های هنرهای تجسمی، آموزشگاههای بازیگری، انجمن سینمای جوان، آموزشگاههای آزاد موسیقی و آموزشگاههای آزاد هنری برگزار می شود.
عزیزی با اشاره به اینکه برنامه های اوقات فراغت با شعار «مسجد، کانون نشاط» از ابتدای تیر در کانون های مساجد اجرا می شود، اظهار کرد: در راستای مشارکت بیشتر دانش آموزان در برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد اطلاعات مربوط به برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد در سامانه نورینو قابل بارگذاری است.
وی همچنین به برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی “مدها متان” در استان همدان اشاره کرد و یادآور شد: علاقمندان تا پایان تیر فرصت دارند تا با ثبت نام در سامانه بچه های مسجد در این مسابقات شرکت کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری مساجد استان همدان اضافه کرد: با شرکت حداکثری اعضای کانون های مساجد در مسابقات قرآنی مدها متان شاهد ترویج فعالیت ها قرآنی در جامعه باشیم.
وی در پایان به انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در راستای پیشبرد اهداف غنی سازی اوقات فراغت اشاره کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز به نقش ویژه مساجد در عرصه های مختلف در دوران انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: رویکرد دولت سیزدهم حمایت از کانون های مساجد و ارگان های فعال در مساجد است.
مسعود ویژه افزود: نقش مساجد در دوران مختلف بسیار حساس و مهم بوده و رویکرد دولت سیزدهم نیز حمایت از کانون های مساجد و ارگان های فعال در مساجد است.
وی با بیان اینکه اوقات فراغت فرصتی طلایی برای رشد و پرورش استعددادهای نسل جوان است، اضافه کرد: اوقات فراغت فقط شامل کودکان و نوجوانان نیست بلکه خانواده ها نیز می توانند از این فرصت بهره ببرند.
معرفی الگوهای دینی به نسل جوان، برگزاری اردوهای متنوع در اوقات فراغت ویژه نسل جوان، حضور جوانان و نوجوانان در مساجد به عنوان مرکز تربیت، معرفی علاقمندان رشته های هنری به صورت تخصصی به مراکز اصلی آموزش در اداره ارشاد و همچنین بیان پیشنهادات مدیران کانون های مساجد استان در زمینه اوقات فراغت از برخی مباحث مطرح شده در جلسه بود.